De Grote Huisverbouwing

GLAZZ® heeft meegewerkt aan een aflevering van De Grote Huisverbouwing. In dit SBS6 programma gaat Patty Brard samen met een team van klusexperts aan de slag om een woning om te toveren tot een droompaleis!


Voor deze aflevering hebben we de deuren in de woonkamer vervangen voor echte GLAZZ® deuren: stoere, industriële glazen deuren. De woonkamer werd er niet alleen optisch groter van, maar ook een stuk moderner. Een strakke, glazen deur kan echt een groot verschil maken. Hieronder zie je het eindresultaat van de metamorfose.   

de-grote-huisverbouwing-glazen-deur-hal    de-grote-huisverbouwing-glazen-deur    de-grote-huisverbouwing-glazen-deur-staand 

 

Een industriële deur volledig gemaakt van glas?

Eén van de laatste woontrends is de industriële look. We zien deze trend steeds vaker terugkomen. Een stoere glazen deur met zwarte kaders in een woonkamer of in een badkamer. Een GLAZZ® deur is een industriële deur, maar dan net even anders. Met een innovatieve techniek worden de zwarte kaders op het glas geprint, waarna het wordt ingebrand bij de productie van veiligheidsglas. Dit betekent geen opstaande randen of lastige hoeken, maar een strakke glazen deur.