Prijs vanaf

 
  • Levertijd: ± 15 werkdagen
  • Gratis inmeten v.a. € 250,-
  • 100% pasgarantie na inmeten
  • Bouwvak periode: Vanaf zaterdag 31 juli tot maandag 23 augustus wordt er niet geproduceerd in onze fabriek. Klik hier voor meer info.

De industriële douchewand tot aan het plafond met zwart kader rondom kenmerkt zich door zijn moderne en strakke ontwerp. Het is een echte eye-catcher in de badkamer. Deze douchewand is ook ideaal voor in een badkamer met beperkte ruimte. 

De douchewand wordt bevestigd met twee zwarte glasklemmen aan het plafond en met een profiel aan de vloer. Met een hoogte tot 2.700 mm en een breedte van max. 1.200 mm is deze douchewand passend te maken voor bijna elke badkamer. Deze douchewand past ook in badkamer met beperkte ruimte. Het u-profiel wordt bevestigd aan de vloer en de glasklemmen kunnen eenvoudig aan het plafond geschroefd worden. Daarna kan de douchewand onderaan in het profiel geplaatst worden en wordt de douchewand aan de bovenzijde vast geklemd. Vloerverwarming in de badkamer? Gebruik dan goede montagekit om het u-profiel aan de vloer te bevestigen. Deze douchewand is ook geschikt voor onder een schuin dak of wanneer de vloer of wand scheef afloopt.

Het zwarte kader is rondom aangebracht met keramische verf. Bij harden van het glas is de keramische verf één geworden met het glas en is hierdoor kras en uv bestendig. Makkelijk schoon te maken en te onderhouden.


Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
10 mm
Breedte
Max. 1.200 mm breed
Hoogte
Max. 2.700 mm hoog
Profiel
Zwart u-profiel | vloerbevestiging
Klemmen
2 zwarte klemmen | plafondbevestiging
Aantal industriële kaders
1 kader
Industriële look
Keramische print | UV en krasvast
Schuine zijde
Optioneel
Onderhoud
Eenvoudig te reinigen door profielloos design

GLAZZ® helpt graag