Zakelijke klanten

Glazz.nl, dé zakelijk partner in glas

Ook de zakelijke afnemer is bij Glazz.nl aan het juiste adres. Maak nu uw zakelijk account aan, en vergroot uw bestelgemak! Met een zakelijk account bestel je snel en betaal je eenvoudig al je bestellingen. Of het nu gaat om een douchedeur of een glazen schuifdeur op maat. Met het zakelijke account van Glazz.nl verloopt de bestelproducedure sneller.

 

Nog geen zakelijk account? Meld u nu aan!

Aanmelden gaat vlot. Wanneer u uw KvK-nummer en BTW-nummer bij de hand heeft, duurt het aanmelden maar enkele minuten. Dus waarom nog wachten? Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u binnen twee werkdagen bericht over uw aanmelding. 

 

Zakelijke relaties verdienen goede dienstverlening

Glazz.nl snapt dat het voor u als zakelijke klant van belang is om snel en goed te worden geholpen. Wij zijn op werkdagen tussen 8:30-17:00 bereikbaar voor al uw vragen. Onze medewerkers zijn doorgewinterde glasexperts en denken mee in oplossingen. Ook voor de zakelijke klant blijven wij nieuwe manieren zoeken u om u nog beter van dienst te zijn. Heeft u al rechts onderin gezien dat u ook met ons kunt chatten? Handig als u een korte vraag heeft!

 

De voordelen van een zakelijk account op een rijtje:

  • Online samenstellen en direct prijs.
  • Prijzen vermeld onder uw eigen condities.
  • Leveringsvoorwaarden direct helder.
  • Aanmelden kost hooguit 3 minuten.
  • U blijft op de hoogte van nieuwste producten en acties.

 

Meld u hier aan voor een zakelijk account bij Glazz.nl