Glazen bureaublad op maat

IMG_8187

Glazen bureaublad op maat

Heb je een mooi houten bureauframe, maar ben je nog op zoek naar een bijpassend bureaublad? Eentje die het hout mooi naar voren laat komen, maar die ook onderhoudsvriendelijk is? Kijk dan eens naar een glazen bureaublad. Dat is weer eens wat anders dan hout en heel makkelijk met alle houtsoorten te combineren. Door te kiezen voor een glazen bureaublad loop je daarom nooit het risico om met een blad te eindigen dat toch niet zo goed bij het frame past.

Een glazen bureaublad op maat stel je helemaal zelf samen en past altijd. Zeker als je hem bestelt bij GLAZZ®, want je mag ons gerust dé glasspecialist van Nederland noemen.

Waarom je kiest voor een bureaublad van glas

Een glazen bureaublad op maat heeft een belangrijk aantal voordelen. Zo is glas duurzaam en sterk. Dat betekent dat er veel minder snel krassen op komen dan op een houten bureaublad. Dat is fijn, zeker als je bedenkt dat je een bureau vaak intensief gebruikt.

Daarnaast is een glazen bureaublad heel makkelijk schoon te maken. Een kopje koffie kan je dus met een gerust hart op een bureaublad van glas neerzetten. Je hoeft je geen zorgen te maken over kringen of vlekken.

Ten slotte wordt jouw glazen bureaublad op maat gemaakt, is het doorzichtig en in verschillende tinten verkrijgbaar. Daardoor weet je zeker dat het altijd mooi bij het bureauframe past.

GLAZZ®: de specialist in glas op maat

Bij GLAZZ® maken we al meer dan 100 jaar glasproducten op maat. We hebben dus ontzettend veel ervaring. Ook met het maken van glazen bureaubladen op maat. Daarom kunnen we in de meeste gevallen al zo’n 15 werkdagen na je bestelling bij je leveren. Dat is wel zo fijn, want we kunnen ons voorstellen dat je snel achter je bureau aan het werk wilt.

We maken onze producten in onze eigen fabriek in Friesland. Daar werken de glasexperts die je glazen bureaublad op maat ook graag bij je thuis op je bureauframe komen bevestigen. Dat is het grote voordeel van productie in eigen land.

IMG_8182

Een glazen bureaublad op maat bestellen

Wil je een glazen bureaublad voor je bureauframe bij GLAZZ® bestellen? Dan doe je dat heel makkelijk online. Daar kies je de glassoort, de glasdikte en de afwerking van de hoeken. Misschien wil je extra helder satijnglas, of kies je toch voor blauw getint glas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook de maat geef je online makkelijk door. Of maak gebruik van onze inmeetservice: dan komt een van onze experts het bureaublad thuis bij je opmeten, zodat je zeker weet dat het past.

Wil je eerst nog wat meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Gerelateerde onderwerpen