Omschrijving

Zoekt u een spiegel voor in de badkamer, woonkamer of hal? Wij maken uw spiegel graag voor u op maat. Een rechte, ronde ovale spiegel kan hieronder op maat worden samengesteld. Alle spiegels produceren wij op maat in onze eigen fabriek en worden gratis geleverd. 

Spiegels op maat van Glazz.nl

 • Altijd rondom geslepen, dus veilig
 • Leverbaar in 5, 6 en 8 mm dikte
 • U heeft al een spiegel op maat vanaf € 49,50
 • Levertijd Levertijd: 10-12 werkdagen
 • Gratis veilig en verzekerd transport 

Kwaliteit van de spiegels

De spiegels van Glazz.nl zijn milieuvriendelijke spiegels die uitermate geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes:

 • Geen koper, geen fomaldehyde en minder dan 0,1% lood
 • 70% minder oplosmiddelen vrij dan reguliere spiegels
 • 10x beter bestand tegen corrosie dan de norm EN 1036
 • 3x krasbestendiger dan traditionele spiegels
 • 2x beter plakbaar dan traditionele spiegels
 • Bestand tegen reacties van schoonmaakmiddelen

Inmeten

Zekerheid en gemak dat krijgt u als u kiest voor het inmeten door Glazz. We beschikken over een netwerk van geschoolde inmeters en monteurs in de Benelux welke bij u op locatie de situatie beoordelen en inmeten. Naast het gemak krijgt u van ons de garantie dat uw spiegel op maat perfect past! Is er ergens toch een kink in de kabel dan is dit onze verantwoordelijkheid en leveren wij kosteloos een nieuwe spiegel op maat. 

Bij uw bestelling kiest u voor de optie inmeten via Glazz. De inmeter maakt dan binnen twee werkdagen een afspraak met u en zorgt er voor dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan Glazz. Wij zullen op basis van de inmeet gegevens een vrijblijvende offerte voor u maken.

 • 100% pasgarantie
 • Inmeet kosten retour bij een orderwaarde boven de € 250,-
 • Zekerheid en gemak
 • Nederland, Belgie en Luxemburg
 • Ervaren glas inmeters en monteurs
 • Binnen twee werkdagen een afspraak ingepland

Alleen het inmeten bestellen

Voor het inmeten en het beoordelen van de situatie kan ook eerst alleen het inmeten worden besteld. Voor het inmeten op locatie wordt € 95,00 gerekend, dit tarief is inclusief btw, voorrijkosten en pasgarantie. Bestelt u binnen 3 maanden na het inmeten voor tenminste € 250,00 dan betalen wij u de kosten voor het inmeten terug. Na het inmeten krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Inmeten bestellen

Zelf inmeten

Het inmeten is niet extreem moeilijk, hooguit een secuur klusje. Wilt u graag zelf inmeten? Geen probleem, per product hebben we instructies beschikbaar waar u op moet letten. Toch nog vragen? Dan heeft u altijd nog onze helpdesk achter de hand.

 • Inmeet instructie
 • Telefonische helpdesk
 • 4 Gratis glas proefmonsters (verzendkosten € 6,95)
 • Onze montagevideo’s

Levering

Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de aflevering van uw bestelling af stemmen. Een dag voor de levering ontvangt u per e-mail een bericht met het verwachte tijdvak van levering of een track & trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen.

Aanvullend transport mogelijk

De levering van uw bestelling is standaard tot achter de eerste drempel van uw woning. Aanvullend transport zoals naar boven tillen of takelen kan optioneel worden aangevraagd bij Glazz.

Kwalitatief transport binnen de Benelux

We werken alleen met vervoerders die kwetsbare materialen goed en probleemloos kunnen bezorgen. Ons logistieke netwerk beslaat Nederland (incl de waddeneilanden) ook België en Luxemburg. Levering buiten de Benelux is mogelijk op aanvraag.

Monteren

Goede voorbereiding is het halve werk! Daarom kunt u hier alvast de montagehandleiding van een spiegel downloaden. U kunt in alle rust bekijken hoe u een spiegel monteert.

Productinformatie spiegels op maat

Kwaliteit

Glazz ontzorgt 

Al onze producten worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Door onze kennis, ervaring en een netwerk van ervaren inmeters en monteurs verzorgen wij kwaliteitsproducten door de hele Benelux. Kortom een complete en unieke aanpak. 

Compromisloze Service 

Kiest u voor de inmeetservice dan garandeert Glazz een passend product. Mocht het toch niet passen dan regelt Glazz een vervangend product. Dat is onze compromisloze service. Voor monteren door onze monteur geldt een garantie van een jaar op de montage. 

Spiegels en glas uit eigen fabriek 

Glazz.nl is onderdeel van Steinfort glas, de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glasbestelling. Door de kennis binnen Steinfort en Glazz te bundelen adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van glasproducten. 

Kwaliteitsnormering 

Voor het bewerken van vlakglas zijn normen vastgesteld om de kwaliteit te waarborgen en te boordelen volgens een vaste systematiek. Al het glas geleverd door Glazz.nl B.V. wordt geproduceerd volgens de NEN-EN 12150 en NEN-EN-ISO 12543. Dit zijn de normen voor thermisch gehard natronkalkveiligheidsglas, gelaagd glas en gelaagd veiligheidsglas. Op basis van deze normen voldoet het glas aan de CE-markering. 

Glazz Academy 

Glazz.nl heeft monteurs door het hele land die uw product graag voor u plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het inmeten en monteren goed gebeurt verzorgen wij regelmatige productgerichte trainingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het volledige traject van bestelling tot plaatsing tot in de puntjes is verzorgd.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een spiegel monteren?

U kunt een spiegel eenvoudig monteren met een professionele zuurvrije montagekit.Wilt u liever niet kitten aan de muur? Maak dan gebruik van de blinde spiegelophanging.

Hoe voorkom ik dat de spiegel beslaat?

Door het aanbrengen van spiegelverwarming voorkomt u dat de spiegel in de badkamer beslaat. Spiegelverwarming kunt eenvoudig zelf aanbrengen.

Hoe kan ik een spiegel het beste schoonmaken?

Wij adviseren uw spiegel na montage schoon te maken met de GLAZZprotector, naast het schoonmaken laat dit middels een beschermende laag achter voor 6-8 weken. Tussentijds kunt u het glas reinigen met GLAZZcleaner of water. Wij adviseren geen chemische of schurende middelen te gebruiken, deze tasten de beschermlaag aan.

Aan welke kwaliteitseisen voldoet Glazz.nl?

Glazz.nl is onderdeel van de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glas. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel, maar wat mag u van ons verwachten? Lees alles over de kwaliteitseisen bij Glazz.nl.


Prijs berekenen | Spiegels op maat (recht model)

Selecteer hieronder de gewenste opties: Beoordeling:

Afmetingen

Dikte

Sparing

+ Extra spiegel - sparing toevoegen

Wandcontactdoos

+ Extra spiegel - wandcontactdoos sparing toevoegen

Hoekbewerking

Bevestiging

Inmeten met pasgarantie

€ 49,50
Levering: Nederland en België
Levertijd: 10-12 werkdagen
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Nu gratis inmeten voor producten boven de € 250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new