Prijs vanaf

  • Levertijd: ± 20 werkdagen
  • Gratis inmeten v.a. € 250,-
  • Coronaproof inmeten en/of montage

Een glazen scheidingswand met deur is volledig naar wens samen te stellen. Of het nu gaat om het afsluiten van een werkkamer of het inrichten van een kantoortuin? Het samenstellen kan bij GLAZZ® volledig online. De glazen scheidingswand met deur wordt gemaakt van gehard veiligheidsglas of gelaagd glas voor nog meer geluidsdemping. Met de ranke aluminium profielen in RVS look, wit (RAL 9016) of zwart (RAL 9005) kan de glazen wand naar wens worden gestyled.

Glazen wand naar wens samenstellen

Voor de scheidingswand zijn drie verschillende deuren mogelijk. Een taatsdeur, pendeldeur of aanslagdeur. Moet de deur zowel naar binnen als naar buiten open kunnen gaan? Of zal de deur vaak open staan? Kies dan voor een taatsdeur of pendeldeur. Wanneer je een deur goed wil kunnen afsluiten dan is een aanslagdeur geschikt. Een aanslagdeur valt in het kozijn en sluit de wand goed af voor geluid en tocht.

Volledig ontzorgd worden?

We begrijpen heel goed dat het samenstellen van een glazen scheidingswand heel precies komt. Wil jij de zekerheid dat het past? Kies dan voor onze inmeetservice! Een monteur van GLAZZ® komt de situatie bekijken en zal de afmetingen gaan bepalen. Binnen twee werkdagen versturen wij de offerte op basis van de inmeting.

We adviseren dit product te laten monteren door een monteur van GLAZZ of een monteur welke ervaren is in het monteren van glazen wanden.

De profielen worden altijd op "over-lengte" geleverd en dienen ter plekke "in het werk" op maat gezaagd te worden, dit garandeert de beste passing en eindresultaat.


Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas of gelaagd glas
Dikte
10 mm, 12 mm,  66.2, 66.2A, 88.2
Opstelling
Rechte glazen wand met deur (is aan te sluiten op andere wanden)
Breedte
Panelen vanaf een breedte van 1.200 mm worden in meerdere
segmenten geleverd van gelijk formaat