Planchet

Planchet6

Planchet

Ben je op zoek naar een wandplankje voor in de woonkamer of badkamer? Dan is een glazen planchet een ideale oplossing! Dit komt natuurlijk goed van pas in de badkamer. Daar zien we een glazen wandplank vaak boven het wastafelmeubel of bij het bad. Je zet er je tandenborstel, tandpasta, geurtje, zeep en andere veelgebruikte spullen op, waardoor je het altijd binnen handbereik hebt. 

Maar wist je dat een glazen planchet ook goed tot zijn recht komt in de woonkamer, slaapkamer of hal? En bij GLAZZ maken we je glazen plank altijd op maat, waardoor je hem op elke denkbare plek in huis – hoe groot of klein ook – kunt ophangen.

 

Bekijk producten

Een glazen wandplank voor ieder interieur

Of je nu op zoek bent naar een planchet of een glazen legplank voor in de woonkamer of de badkamer. Een planchet van glas komt in ieder interieur goed tot zijn recht. Dat komt onder meer door de strakke vormgeving en de vele mogelijkheden die we bij GLAZZ bieden om je wandplankje naar wens samen te stellen. Zo kun je kiezen voor grijs-, blauw-, brons- of groengetint glas, zodat de plank past bij de andere kleuren in je interieur.

En wat dacht je van extra helder glas of satijnglas? Door de laatste kun je moeilijker heen kijken, wat fijn is als het planchet wat hoger hangt. Dan kijk je niet tegen de onderkant van de spulletjes aan die je op de glazen plank zet.

Een glazen planchet op maat

Bij GLAZZ laat je een glazen planchet op maat maken. Zo heb je een zwevende wandplank voor boven het badkamermeubel die precies de juiste maat heeft, want het is natuurlijk niet mooi als de plank langer is dan je meubel. Een planchet in de badkamer kun je trouwens ophangen in de douche. Handig om je douchespullen op te zetten. Omdat je glas zo makkelijk schoonmaakt, is het ideaal voor gebruik in de badkamer.

Maar ook als je een wandplankje zoekt om in de woonkamer, hal of slaapkamer wat leuke spulletjes op te zetten, is glas zeer geschikt. Je neemt het makkelijk af met een stofdoek en het is heel duurzaam. Bij GLAZZ gebruiken we voor al onze producten gehard veiligheidsglas, wat vijf keer sterker is dan gewoon glas. Je kunt zelf opmeten hoe groot je glazen wandplank moet zijn en dat aan ons doorgeven. Of je gebruikt onze inmeetservice met 100% pasgarantie, waardoor je zeker weet dat het past.

Maatwerk en glas: al 100 jaar onze specialiteit

Van douchedeur tot een taatsdeur en van glazen tafelblad tot keukenachterwand. Bij GLAZZ kunnen we met recht zeggen dat alles wat van glas is, onze specialiteit is. Wij maken al onze glasproducten in onze fabriek in Nederland. Hierdoor houden we de levertijden kort. Alles wat je bij ons bestelt, maken we volledig op maat. We leveren kwaliteitsproducten. Dat is al ruim 100 jaar zo en dat gaat ook niet veranderen. Zo vind je bij ons altijd een product dat 100% past.

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een glazen planchet of een glazen legplank? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen