Ons verhaal

Glas op maat

Glas wordt steeds vaker toegepast voor het interieur maar ook voor het exterieur van woningen en bedrijfspanden. Denk hierbij aan keukenachterwanden, wandbekleding voor badkamers, scheidingswanden etc. Hierdoor is de vraag naar maatwerk producten sterk gestegen. Om in te spelen op deze vragen is Glazz ontstaan. Glazz heeft de vragen omgezet in eindproducten die op maat te bestellen zijn inclusief inmeten en monteren. Wij zijn continu bezig om ons assortiment verder uit te breiden. 

Onze missie

"Glas bereikbaar maken"

  • Eenvoudig en direct te bestellen
  • Standaard en maatwerk producten
  • Voor de particulier en zakelijke klant
  • Hulp bij het inmeten en monteren
  • Montagefilmpjes en montagehandleidingen
  • Zorgvuldige transport door de hele Benelux
  • Kwalitatieve en hoogwaardige producten
  • Compromisloze service

Ervaring met glas

Glazz.nl is een dochteronderneming van Steinfort Glas B.V. in Franeker. Steinfort Glas is een fabriek waar vlakglas wordt bewerkt, dit doen ze al bijna 100 jaar! Dus wij mogen met recht zeggen dat we een jonge onderneming met bijna 100 jaar ervaring zijn!

Werken bij Glazz.nl

Glazz.nl is een bedrijf in ontwikkeling, daarom zoeken wij regelmatig mensen om ons team te versterken. Daarnaast bieden wij ook stageplaatsen. Bekijk alle openstaande vacatures bij Glazz.nl.

Kijkje achter de schermen bij Glazz.nl

Het team van Glazz.nl

Het GLAZZ team bestaat uit 6 enthousiaste mensen met 7 verschillende specialismes. Theuni is een kei in het maken van technische tekeningen en kan daardoor uw wensen goed vertalen in glas. Klaas in onze marketeer en zorgt er voor dat u vindt wat u zoekt op onze website. Tristan is onze ict'er die alle systemen met elkaar laat communiceren. Cristine wil met haar grafische achtergrond u inspireren met mooie afbeeldingen. Vincent heeft jarenlange ervaring in gespecialiseerde glasprojecten. Ruud haalt energie uit het contact met klanten, en denkt graag met u mee. En Jelle Jan is degene die de webshop heeft opgestart, en weet dus als geen ander dat klantenservice hoog in het vaandel moet staan. Zoals u kunt zien zijn wij een dynamisch team dat u graag verder helpt!

glazz def2

 

Theuni_150x150
Klaas
Cristine
Vincent
Ruud 150 x 150 Jelle Jan_150x150

Theuni Jellema

theuni@glazz.nl

naamloos_75 friese_75

Klaas Galema

klaas@glazz.nl

naamloos_75 engels_75 -Duits

Cristine de Walle

cristine@glazz.nl

-Nederlands -Fries

Vincent Piek

vincent@glazz.nl

-Nederlands -Engels -Duits

Ruud van Fessem

info@glazz.nl

-Nederlands -Engels -Duits

Jelle Jan Wissmann

jellejan@glazz.nl

naamloos_75 engels_75 duits_75x100 friese_75

 

 

KVK inschrijving: 58036490

BTW nummer: NL852844438B01

IBAN nummer: NL65ABNA0453413668