Montage: doe het zelf of laat het over aan de Vakman

Het monteren van de GLAZZ® producten is voor de één een leuke uitdaging, bij de ander ontbreekt het aan tijd of kunde. Voor de klussers onder ons leveren wij altijd een duidelijke montagehandleiding bij het product. Liever niet zelf klussen? Daarvoor biedt GLAZZ® in samenwerking met De Vakman een montageservice.

 

Niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Monteer zelf uw GLAZZ® product!

De handige doe-het-zelver kan zijn product van Glazz.nl prima zelf monteren. Het is wel aan te raden dit al tijd even met twee paar handen te doen.

 

Duidelijk

De producten van GLAZZ® zijn zo ontworpen dat deze eenvoudig en snel te monteren zijn. De gedetailleerde montagehandleiding neemt u stap-voor-stap mee van uitpakken tot de zogenaamde puntjes op de 'i' voor het perfecte eindresultaat.

 

Vragen?

Ondanks de zorg die wij aan de montagehandleidingen besteden, kan het zijn dat er iets niet duidelijk is. Schroom niet en neem contact op met onze helpdesk. Wij geven graag telefonisch advies over de montage en staan altijd open voor verbetering van onze handleidingen.

 

Montageservice in samenwerking met De Vakman

Heeft u geen tijd om uw GLAZZ® product zelf te monteren? Of beschikt u niet over de spreekwoordelijke twee rechterhanden? Kies dan voor inmeten en montage door De Vakman.

 

Montage met garantie

GLAZZ® werkt samen met De Vakman, een organisatie van allround vakmannen met landelijke dekking. Er is dus altijd een Vakman bij u in de buurt. De Vakmannen zijn speciaal getraind in het inmeten en monteren van de GLAZZ® producten. Bijkomend voordeel is dat De Vakman 1 jaar garantie geeft op haar montage.

 

Geen verrassingen

In de webshop is per product weergegeven wat de kosten zijn voor inmeten en montage. Voor het monteren van de windschermen kunnen wij vooraf niet een vast bedrag aanbieden. Na het inmeten zullen wij de kosten voor de montage van het windscherm aan u aanbieden. Alle prijzen voor inmeten en montage zijn inclusief voorrijkosten en btw.

 

Zekerheid

Indien u kiest voor inmeten en/of montage bemiddelen wij tussen u en De Vakman om een afspraak te maken. Hierbij streven wij er altijd naar om binnen 5 werkdagen bij u langs te komen. Als u kiest voor montage van een maatwerkproduct dan adviseren we dit ook in te laten meten. Dan kunnen wij de garantie afgeven dat het voor u op maat gemaakte product perfect past. Na het inmeten zijn de meeste GLAZZproduct binnen 10-12 werkdagen leverbaar. Speciaal voor u op maat gemaakt. Wilt u eerst laten inmeten voordat u het product bestelt, klik dan hier.

 

Meer informatie over De Vakman vindt u op www.devakman.info.