Is uw situatie niet standaard? Samen vinden we de oplossing!


Op uw situatie afgestemd

De GLAZZ® producten zijn verkrijgbaar in vele standaard maten, deze zijn afgestemd op veel voorkomende praktijksituaties. Naast deze standaard maten biedt Glazz.nl de mogelijkheid producten te leveren welke op maat zijn gemaakt, passend bij uw situatie. Om het product exact op maat te produceren dient u de situatie ter plekke in te meten, in het bestelproces kunt u deze maten invoeren. Wilt u in alle rust de situatie ter plekke opmeten, download dan de inmeetinstructie alvast onder het tabblad downloads bij het door u gewenste product. 

 

Zekerheid

Wilt u liever het inmeten overlaten aan De Vakman? Geen probleem! Glazz.nl werkt samen met De Vakman, een netwerk van allround vakmannen met landelijke dekking. Er is dus altijd een Vakman bij u in de buurt. De Vakmannen zijn speciaal getraind in het inmeten van de GLAZZ® producten. Hiermee garanderen wij dat het voor u op maat gemaakte product perfect past. Om direct het inmeten op locatie te bestellen klikt u hier.

 

Online uw product samenstellen

U kunt alle producten online samenstellen en bestellen. Volg de stappen en selecteer per optie welke uitvoering het beste bij uw wensen past. Producten zoals de  keukenachterwand, keukenwerkblad, tafelbladen, wastafelbladspiegels en de glazen wandbekleding kunt u zelf stap-voor-stap samenstellen. U geeft de maten in, kiest eventuele sparingen en de gewenste kleur. Vervolgens krijgt u de prijs van uw product gelijk in beeld. U weet dus direct waar u aan toe bent.   

 

Vragen?

Heeft u uw productwens niet kunnen vinden in onze webshop? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, wij helpen u graag verder. U kunt ook een e-mail sturen naar info@glazz.nl of bellen naar 0517 380 911.