Glazen deurluifel

Wil je droog voor de deur kunnen staan om je sleutels te zoeken? In Nederland regent het regelmatig en dan is het heel vervelend als je voor je eigen deur nat regent. Een voordeurluifel is een goede oplossing om aangenaam naar binnen te gaan. Je staat net even droog bij de voordeur. Regen en sneeuw waait minder snel naar binnen en ook jouw bezoek kan je droog ontvangen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Luifels voor woningen, winkels en kantoren

Een luifel boven de voordeur biedt met name comfort en zorgt voor een aangenaam ontvangst. Ook visueel is een voordeur luifel vaak een aanwinst. Gelukkig zijn er heel veel verschillende luifels waaruit je een keuze kunt maken. Dus voor elk type huis of kantoor is er een passende deurluifel.

Bij GLAZZ maken wij luifels van glas. Deze glazen deurluifels blokkeren geen licht. Hierdoor blijft de entree van de woning of winkel licht en uitnodigend. 

De luifels van glas worden op maat gemaakt in onze fabriek. Van kleine luifels tot extra grote luifels voor kantoren kunnen we maken. Daarnaast kies je zelf het glas uit. Bij elk type deurluifel wordt aangegeven wat de minimale en de maximale maat is. Bij de grootste luifels worden meerdere dragers geleverd.

Een veilige deurluifel kiezen?

Bij GLAZZ bepaal jij hoe je luifel van glas eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit verschillende opties, want niet iedereen heeft nu eenmaal dezelfde wensen. Daarom kies je bij ons uit:

  • Drie verschillende ophangsystemen voor een deurluifel
  • De maat van de deurluifel kan je zelf bepalen
  • Kies zelf de kleur van het glas
Deurluifel
Deurluifel
Deurluifel
Luifel

Een deurluifel van GLAZZ voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen. Zo bestaat het glas uit meerdere lagen en zit er tussen het glas een veiligheidsfolie. Deze folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar blijft mocht er een breuk ontstaan.

De houders/dragers van de luifel moeten goed in de muur worden verankerd. GLAZZ biedt hiervoor een montageservice aan zodat de luifel op een verantwoorde manier wordt bevestigd.

Wil je meer informatie over onze producten? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via ons contactformulier of neem contact op met onze klantenservice.

Gerelateerde onderwerpen