Het glazen kuchscherm Premium in een U-opstelling is gemaakt van 4 of 6 mm gehard veiligheidsglas, dit is afhankelijk van de hoogte van het scherm. Een U-opstelling wordt veel gebruikt om individuele werkplekken af te schermen maar ook op bureaus van leerkrachten. Een uitsparing – om iets onder het scherm door aan te geven - kan optioneel worden gemaakt. Premium schermen hebben Stalen glassteunen. Je kan kiezen uit gelakte steunen in het wit of zwart. Zo maak je gemakkelijk een scherm dat past in jouw interieur. Glassteun model tafelklem is geschikt voor tafelbladdiktes tot 45mm.

Kuchscherm duurzaam en veilig

De preventieschermen worden volgens EN 12150 gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het glas van de glazen kuchschermen wordt volledig rond geslepen en heeft afgeronde hoeken.  Het glas wordt ook gebruik in winkels, openbare ruimtes en bijvoorbeeld in de huisartsenpraktijk.  Door gebruik te maken van kuchschermen van GLAZZ verminder je de kans op verspreiding van het coronavirus. Deze preventieschermen zijn onder andere geschikt voor op kantoor, in het onderwijs, de horeca en aan balies. Mocht het glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in duizenden kleine glaskorrels zonder scherpe stukken. Het glas wordt ook veilig ingezet in huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, winkels en bushokjes. We adviseren deze kuchschermen uitsluitend binnen toe te passen.

Kuchscherm op maat

Stel eenvoudig je eigen kuchscherm samen. Kies je afmetingen, glassoort, bevestiging en geef aan of je een sparing nodig hebt. Je ziet direct de prijs (incl btw) en na bestelling krijg je de schermen ± 12 werkdagen.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag over kuchschermen? Neem dan contact met ons op.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
4 mm of 6 mm | Afhankelijk van de hoogte
Opstelling
U - opstelling
Glassoort
Blank, brons of grijs getint
Hoekbewerking
Rondom geslepen | Niet scherp | Radius 20mm
Bevestiging
Stalen glassteunen | Wit of zwart gelakt
Bevestiging
Veilige bevestiging middels tafelvoet of tafelklem
Sparing Optioneel
Duurzaamheid
Glas is 100% recyclebaar