Het staande glazen kuchscherm Trend in een S-opstelling is gemaakt van 5 mm gehard veiligheidsglas en heeft een houten frame. Een S-opstelling wordt veel gebruikt bij afschermen van werkplekken waar de werkzaamheden staande worden uitgevoerd.

De preventieschermen worden volgens EN 12150 gemaakt van gehard veiligheidsglas gemaakt. Het glas van de glazen kuchschermen wordt volledig rond geslepen en heeft afgeronde hoeken.  Het glas wordt ook gebruik in winkels, openbare ruimtes, bushokjes en bijvoorbeeld in de huisartsenpraktijk.  Door gebruik te maken van kuchschermen van GLAZZ® verminder je de kans op verspreiding van het coronavirus. Deze preventieschermen zijn onder andere geschikt voor op kantoor, in het onderwijs, de horeca en aan balies. Mocht het glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in duizenden kleine glaskorrels zonder scherpe stukken. We adviseren deze kuchschermen uitsluitend binnen toe te passen.

Stel eenvoudig je eigen kuchscherm samen. Kies je afmetingen, glassoort, bevestiging en geef aan of je een sparing nodig hebt. Je ziet direct de prijs (incl btw) en na bestelling krijg je de schermen binnen 12 werkdagen geleverd. Kunnen wij je helpen of heb je een vraag over kuchschermen? Neem dan contact met ons op.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
5 mm
Opstelling
Staand
Glassoort
Blank, brons of grijs getint
Hoekbewerking
Rondom geslepen | Niet scherp | Radius 20mm
Bevestiging
Houten frame
Buitenopstelling
Te verankeren bij bij gebruik als buitenopstelling
Duurzaamheid
Glas is 100% recyclebaar