Prijs vanaf

  • Levertijd: ± 12 werkdagen
  • Gratis inmeten v.a. € 250,-
  • Coronaproof inmeten en/of montage

Dit staande glazen kuchscherm is gemaakt van 5 mm gehard veiligheidsglas en heeft een RVS frame van 1.000mm breed. Dit glazen kuchscherm wordt geleverd met zwenkwielen met rem waardoor dit kuchscherm makkelijk te verplaatsen is. Het glas kan tot een hoogte van 1.600mm of 1.800mm, dit in te stellen met het frame. Het glas is te beschrijven met whiteboardmarker en krijtstift. Dit verrijdbare kuchscherm wordt veel gebruikt op kantoren en scholen waar werkzaamheden staande worden uitgevoerd. Ook in de horeca worden verrijdbare schermen van glas gebruikt zodat de beperkte ruimte flexibel ingezet kan worden. Bij een buitenopstelling op bijvoorbeeld het terras is ballast (4 stuks klinker à 3,5 kg) verplicht. Het scherm wordt standaard geleverd met houders voor ballast.

Het glas van verrijdbare kuchscherm heeft afgeronde hoeken aan de bovenzijde. De preventieschermen worden volgens EN 12150 gemaakt van gehard veiligheidsglas gemaakt. Dit veiligheidsglas wordt ook gebruikt in winkels, openbare ruimtes, bushokjes en bijvoorbeeld in de huisartsenpraktijk. Mocht het glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in duizenden kleine glaskorrels zonder scherpe stukken.  Door gebruik te maken van kuchschermen van GLAZZ® verminder je de kans op verspreiding van het coronavirus. Deze preventieschermen zijn onder andere geschikt voor op kantoor, in het onderwijs, de horeca en diverse situaties waar flexibele bescherming gewenst is. 

Stel eenvoudig je eigen kuchscherm samen. Kies je afmetingen, glassoort en afwerking. Je ziet direct de prijs (incl btw) en na bestelling krijg je je scherm binnen ± 12 werkdagen geleverd. Kunnen wij je helpen of heb je een vraag over kuchschermen? Neem dan contact met ons op.


Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
5 mm
Opstelling
Staand | flexibel inzetbaar kuchscherm
Glassoort
Blank, brons of grijs getint
Hoekbewerking
Rondom geslepen | Niet scherp | Radius 20mm
Bevestiging
Frame | Rvs
Buitenopstelling
Verankeren met 4 klinkers à 3,5 kg
Wielen
Zwenkwielen met rem
Duurzaamheid
Glas is 100% recyclebaar

,