Prijs vanaf

 
  • Levertijd: ± 12 werkdagen
  • Gratis inmeten v.a. € 250,-
  • 100% pasgarantie na inmeten
  • Bouwvak periode: Vanaf zaterdag 31 juli tot maandag 23 augustus wordt er niet geproduceerd in onze fabriek. Klik hier voor meer info.

Het glazen kuchscherm voor scheidingswanden is een ideale en transparante oplossing om bestaande wanden tussen twee werkplekken te voorzien van een preventiescherm. Verstelbare klemmen maken het mogelijk om de schermenvan veiligheidsglas veilig te monteren op iedere scheidingswand met een dikte van 25 tot 65 mm. Zo plaats je snel en eenvoudig - zonder te boren en schroeven - een scherm op je bestaande akoestische scheidingswanden

VEILIG EN DUURZAAM KUCHSCHERM

De preventieschermen worden volgens EN 12150 gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het glas van de glazen kuchschermen wordt volledig rond geslepen en heeft afgeronde hoeken.  Het glas wordt ook gebruik in winkels, openbare ruimtes en bijvoorbeeld in de huisartsenpraktijk.  Door gebruik te maken van kuchschermen van GLAZZ® verminder je de kans op verspreiding van het coronavirus. Deze preventieschermen zijn onder andere geschikt voor op kantoor, in het onderwijs, de horeca en aan balies. Mocht het glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in duizenden kleine glaskorrels zonder scherpe stukken. Het glas wordt ook veilig ingezet in huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, winkels en bushokjes. We adviseren deze kuchschermen uitsluitend binnen toe te passen.

KUCHSCHERM OP MAAT

Stel eenvoudig je eigen kuchscherm samen. Kies je afmetingen, glassoort, bevestiging en geef aan of je een sparing nodig hebt. Je ziet direct de prijs (incl btw) en na bestelling worden de de schermen in ± 12 werkdagen geleverd.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag over kuchschermen? Neem dan contact met ons op.


Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
5 mm
Opstelling
Geschikt voor scheidingswanden van 25 mm tot 65 mm
Gebruik
Ook geschikt voor akoestische scheidingswanden
Glassoort
Blank, brons of grijs getint
Hoekbewerking
Rondom geslepen | Niet scherp | Radius 20mm
Bevestiging
Stalen glassteunen | Wit gelakt
Duurzaamheid
Glas is 100% recyclebaar