Het glazen kuchscherm Trend in een I-opstelling is gemaakt van 4 mm gehard veiligheidsglas en heeft houten glassteunen met profiel. Een I-opstelling wordt veel gebruikt bij werkplekken tegenover elkaar maar bijvoorbeeld ook op vergadertafels. Een uitsparing – om iets onder het scherm door aan te geven - kan optioneel worden gemaakt.

Veilig en duurzaam kuchscherm

De preventieschermen worden volgens EN 12150 gemaakt van gehard veiligheidsglas gemaakt. Het glas van de glazen kuchschermen wordt volledig rond geslepen en heeft afgeronde hoeken.  Het glas wordt ook gebruik in winkels, openbare ruimtes en bijvoorbeeld in de huisartsenpraktijk.  Door gebruik te maken van kuchschermen van GLAZZ verminder je de kans op verspreiding van het coronavirus. Deze preventieschermen zijn onder andere geschikt voor op kantoor, in het onderwijs, de horeca en aan balies. Mocht het glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in duizenden kleine glaskorrels zonder scherpe stukken. Het glas wordt ook veilig ingezet in huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, winkels en bushokjes. We adviseren deze kuchschermen uitsluitend binnen toe te passen.

Kuchscherm op maat

Stel eenvoudig je eigen kuchscherm samen. Kies je afmetingen, glassoort, bevestiging en geef aan of je een sparing nodig hebt. Je ziet direct de prijs (incl btw) en na bestelling krijg je de schermen ± 12 werkdagen.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag over kuchschermen? Neem dan contact met ons op.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
4 mm
Opstelling
I - opstelling
Lengte
Panelen vanaf een lengte van 1.800 mm worden in meerdere
segmenten geleverd van gelijk formaat
Glassoort
Blank, brons of grijs getint
Hoekbewerking
Rondom geslepen | Niet scherp | Radius 20mm
Bevestiging
Houten glassteunen met profiel
Bevestiging
Dubbelzijdig bevestigingstape of klemmen
Sparing Optioneel
Duurzaamheid
Glas is 100% recyclebaar