Het glazen kuchscherm Exclusive is verkrijgbaar in een I-opstelling. Het scherm heeft een luxe uitstraling en past goed in een strakker interieur. Het preventiescherm is gemaakt van 8 mm gehard veiligheidsglas en is UV verlijmd op een voetplaat van 12mm gehard veiligheidsglas. De hoeken van het staande scherm zijn afgerond met een radius van 20mm en de randen zijn glanzend geslepen. De voetplaat is afgepunt en ook glanzend geslepen. Kuchscherm Exclusive is zeer geschikt bij werkplekken tegenover elkaar maar bijvoorbeeld ook op vergadertafels.

Veilig en duurzaam kuchscherm

De preventieschermen worden volgens EN 12150 gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het glas van de glazen kuchschermen wordt volledig rond geslepen en heeft afgeronde hoeken.  Het glas wordt ook veilig gebruikt in winkels, openbare ruimtes, bushokjes en bijvoorbeeld in de huisartsenpraktijk. Mocht het glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in duizenden kleine glaskorrels zonder scherpe stukken. Door gebruik te maken van kuchschermen van GLAZZ verminder je de kans op verspreiding van het coronavirus. Deze preventieschermen zijn onder andere geschikt voor op kantoor, in het onderwijs, de horeca en aan balies.We adviseren deze kuchschermen uitsluitend binnen toe te passen.

Kuchscherm op maat

Stel eenvoudig je eigen kuchscherm samen. Kies je afmetingen en glassoort. Je ziet direct de prijs (incl btw) en na bestelling is de productietijd ± 12 werkdagen.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag over kuchschermen? Neem dan contact met ons op.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
8 mm
Opstelling
Exclusive I - opstelling
Glassoort
Blank, brons of grijs getint
Hoekbewerking
Rondom geslepen | Niet scherp | Radius 20mm
Bevestiging
Verlijmd op voetplaat van 12 mm
Duurzaamheid
Glas is 100% recyclebaar