Glaswand keuken op maat

Glaswand keuken

Glaswand keuken op maat

Een keuken glaswand plaatsen we vaak achter het fornuis. Dat is natuurlijk hartstikke praktisch, want glas is makkelijk schoon te maken en we weten allemaal dat koken niet altijd zonder spetters verloopt. Bij GLAZZ® maken wij daarom ook glaswanden voor de keuken. Een dergelijke glaswand kan de breedte van het fornuis hebben, maar dat hoeft niet. Want wat dacht je bijvoorbeeld van een glaswand over de hele keukenmuur?

Dit is wat wij bedoelen met een glaswand in de keuken.

De populariteit van een keuken glaswand

Een glaswand in de keuken wint snel aan populariteit. Het is weer eens wat anders dan de bekende tegeltjes en glas laat zich bovendien nóg beter schoonmaken. Glas heeft namelijk een spiegelglad oppervlak en geen voegen waarin vuil zich makkelijk kan ophopen. Ook is een glaswand waterdicht – iets wat zeker in een keuken mooi meegenomen is.

Wat een glaswand ook zo ideaal maakt in de keuken, is dat glas hittebestendig is. Wel is het belangrijk dat de glaswand of glazen wandpanelen van gehard glas is. Gewoon glas is namelijk veel kwetsbaarder en in de keuken moet je erop kunnen vertrouwen dat je glaswand zo goed als onverwoestbaar is. Daarom raden we je aan om te kiezen voor gehard veiligheidsglas.

Specialist in gehard veiligheidsglas

Wie kiest voor een spatwand voor de keuken van gehard veiligheidsglas, komt al snel uit bij GLAZZ®. Wij zijn namelijk dé specialist op dit gebied. Iedere dag verwerken wij meer dan 30 ton glas tot diverse producten van gehard veiligheidsglas. Glazen achterwanden voor de keuken mogen dan ook zeker niet in ons assortiment ontbreken.

Omdat wij onze eigen fabriek in Friesland hebben, kunnen wij de glaswand voor je keuken precies zo maken als jij dat wilt. Je kunt een complete achterwand van glas laten maken en de gewenste maten opgeven, maar ook kiezen voor een glaswand achter het fornuis. Hiervoor hebben wij een aantal standaardmaten. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor gekleurd glas, transparant glas of een keuken glaswand met een patroon.

Style je eigen keuken glaswand

Er is heel wat mogelijk als je kiest voor een keuken glaswand van GLAZZ®. Laat je daarom inspireren door de verschillende modellen en ga zelf aan de slag met het stylen van je eigen glaswand voor de keuken. Dit is heel eenvoudig en je regelt het allemaal online. Ook als je nog vragen hebt, kun je bij ons terecht.

Gerelateerde onderwerpen