Inloopdouche voor bestaande badkamer

Inloopdouche voor bestaande badkamer

Inloopdouche voor bestaande badkamer

Je bent op zoek gegaan naar een nieuwe inloopdouche. Maar je wil er één kopen zonder dat je de hele badkamer meteen moet verbouwen. Veel mensen denken vaak dat een inloopdouche alleen geplaatst kan worden bij bijvoorbeeld een verbouwing of een renovatie van de badkamer. Gelukkig is er véél meer mogelijk zonder grote verbouwing. Het is bij GLAZZ® mogelijk om een inloopdouche op maat te laten maken. Je hoeft daardoor niet je hele badkamer opnieuw in te richten of compleet te verbouwen.

Wil je jouw inloopdouche maken in een bestaande badkamer? In dat geval is een inloopdouche op maat de beste oplossing. GLAZZ® levert uitsluitend maatwerk. We kunnen jouw inloopdouche maken met de afmetingen die jij nodig hebt. We leveren niet alleen inloopdouches met standaard maten, maar ook écht maatwerk voor in jouw badkamer.

Inmeten van de inloopdouche

Het is eenvoudig om een maat op te nemen van jouw nieuwe inloopdouche. Bij elk product staat exact welke maten je moet opmeten. Heb je de maat? Vul deze in op onze site en zie direct de prijs. Vind je het toch lastig, wil je advies op locatie of laat je het liever inmeten door een professional bij jou in de buurt? Dat kan! Daarom hebben wij onze eigen inmeetservice in het leven geroepen. Kies je voor deze service dan maakt één van onze monteurs een afspraak met je voor een inmeting. Kies voor de veiligste weg door het inmeten uit te besteden en bestel jouw inloopdouche met de afmetingen die zeker weten passen in jouw badkamer.

Met onze inmeetservice geven wij jou 100% pasgarantie. Je bent daardoor altijd verzekerd van een inloopdouche die past. Als er onverhoopt toch iets niet goed is gegaan bij inmeten, dan zorgen wij dat jij alsnog de inloopdouche krijgt die jij nodig hebt. Dat is de topservice wie je bieden!

Inloopdouche voor bestaande badkamer bestellen?

Ben je er zeker van dat je jouw inloopdouche wilt laten maken voor in je bestaande badkamer? Bestel je product in onze webshop of kies voor onze inmeetservice en we gaan direct voor je aan de slag. Onze monteurs staan voor je klaar met de inmeet- of montageservice. In onze fabriek gaan we aan de slag met de productie van jouw inloopdouche.

Je koopt jouw inloopdouche niet bij een winkel of een groothandel, maar rechtstreeks bij de fabrikant. We kunnen onze glasproducten daardoor scherp prijzen en snel bij je thuis leveren. Hebben we je overtuigd?

Voor vragen of opmerkingen neem je natuurlijk rechtstreeks contact met ons op. We kunnen je namelijk alles vertellen over onze producten van glas. Of het nu gaat om een inloopdouche, een douchewand of een enkele douchedeur. Neem contact op via onze chat, via het contactformulier of door de telefoon te pakken en wij staan je graag rechtstreeks te woord!

Gerelateerde onderwerpen