Inloopdouche maken in bestaande badkamer

Inloopdouche voor bestaande badkamer

Inloopdouche maken in bestaande badkamer

Je bent op zoek gegaan naar een nieuwe inloopdouche. Maar je wil er één kopen zonder dat je de hele badkamer meteen moet verbouwen. Veel mensen denken vaak dat een inloopdouche alleen geplaatst kan worden bij bijvoorbeeld een verbouwing of een renovatie van de badkamer. Gelukkig is er véél meer mogelijk zonder grote verbouwing. Het is bij GLAZZ® mogelijk om een inloopdouche op maat te laten maken. Je hoeft daardoor niet je hele badkamer opnieuw in te richten of compleet te verbouwen.

Wil je jouw inloopdouche maken in een bestaande badkamer? In dat geval is een inloopdouche op maat de beste oplossing. GLAZZ® levert uitsluitend maatwerk. We kunnen jouw inloopdouche maken met de afmetingen die jij nodig hebt. We leveren niet alleen inloopdouches met standaard maten, maar ook écht maatwerk voor in jouw badkamer.

Gratis inmeten met 100% pasgarantie

Zie je een complete renovatie in je badkamer niet echt zitten? Maar wil je wel een nieuwe inloopdouche laten plaatsen? GLAZZ® maakt het mogelijk om een inloopdouche te maken in een bestaande badkamer.

Bestel je jouw inloopdouche via onze website of kies je voor onze inmeetservice? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. Bij een inmeting neemt onze monteur snel contact met je op voor het maken van een afspraak. Weet je de maten van jouw nieuwe inloopdouche en ga je deze bestellen?

Bestel jouw inloopdouche rechtstreeks bij de fabrikant

In onze fabriek gaan we meteen aan de slag met het maken van jouw inloopdouche. Bij ons bestel je jouw inloopdouche niet bij een winkel of bij een groothandel. Je koopt hem rechtstreeks bij de fabrikant. Daardoor betaal je een scherpe prijs voor jouw inloopdouche en kunnen we deze snel bij je thuis leveren.

Inloopdouche maken in bestaande badkamer

Wil je jouw inloopdouche maken in de bestaande badkamer? En heb je vragen of kun je ons advies goed gebruiken? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We vertellen je alles over onze producten van glas op maat. Of je nu kiest voor een inloopdouche voor jouw bestaande badkamer, een douchewand of een douchedeur. Via de chat kunnen we je tijdens werkuren meteen te woord staan, maar vind je het toch prettiger om met een medewerker van onze klantenservice te bellen? Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht. Hopelijk spreken we je snel!

Gerelateerde onderwerpen