Inloopdouche afmetingen

Inloopdouche afmetingen

Inloopdouche afmetingen

We krijgen veel verzoeken van klanten die een nieuwe inloopdouche nodig hebben en de afmetingen wil laten inmeten. Bij GLAZZ® vinden we dat niet zo heel gek. Want met een inloopdouche op maat komen de afmetingen namelijk heel precies. Voordat je jouw nieuwe inloopdouche koopt wil je er namelijk zeker van zijn dat je de goede besteld.

We zien dat er steeds meer vraag is naar glas op maat. Het is dan ook niet vreemd dat er steeds vaker een inmeting plaatsvindt. GLAZZ® heeft een eigen, gratis inmeetservice. Daardoor ondersteunen we onze klanten precies bij een veelgevraagde service: de inmeetservice.

Specialist in maatwerk oplossingen

GLAZZ® levert geen standaard producten met standaard afmetingen. Bij ons bestel je al je producten op maat. Omdat we als geen ander begrijpen dat geen badkamer, woonkamer of keuken hetzelfde is.

Omdat maatwerk vakmanschap vereist kiezen onze klanten voor een complete ontzorging. GLAZZ® zorgt dan voor de inmeting, de productie, de levering en het plaatsen van glasproducten. Dat doen we uiteraard niet alleen voor een inloopdouche, maar bijvoorbeeld ook voor deuren van glas, achterwanden voor de keuken en douchewanden.

collectieboek badkamer

De beste service op maat

Als je na de inmeting van je inloopdouche de afmetingen hebt, kun je jouw inloopdouche bij ons gaan bestellen. Dat wil niet zeggen dat we het daarna aan jou overlaten. We zorgen allereerst dat je product wordt gemaakt in onze eigen fabriek. Daardoor kunnen we je inloopdouche ook snel en gratis thuis laten bezorgen.

Bij de bezorging zit een handleiding waarmee je jouw inloopdouche zelf kan monteren. Maar we begrijpen het ook als je dat wilt laten doen. We hebben daarom ook een eigen montageservice. Onze monteur komt, net als bij de inmeting, bij je langs en zorgt voor het plaatsen van je nieuwe inloopdouche.

Dat noemen we nog eens ‘service op maat’. Kunnen we je helpen met vragen of advies over het gebruik van je inloopdouche? Ook dan denken we graag met je mee of adviseren we als dat nodig is. We zijn natuurlijk niet voor niets dé specialist van glas.

Zo bepaal je de afmetingen van je inloopdouche

De afmetingen van je inloopdouche laten inmeten regel je eenvoudig en snel bij GLAZZ®. Omdat je er zeker van wilt zijn dat je jouw inloopdouche met passende afmetingen besteld. Heb je vragen, opmerkingen of een speciaal verzoek? Ook dan helpen we je uiteraard. Bijvoorbeeld over een inloopdouche van GLAZZ® of één van onze andere producten van glas op maat. Wist je dat we nog veel meer producten verkopen voor de badkamer?

Bekijk ons assortiment en ervaar waar we je nog meer mee kunnen bedienen. Producten van glas op maat, kennis van meer dan 100 jaar en met de uitgebreide service die je van ons mag verwachten.

Gerelateerde onderwerpen