Het leveren van mooie complete glazen producten aan tevreden klanten, dat is GLAZZ®. Een sterk merk met een divers assortiment complete producten van glas voor in en om het huis.

 

Op Huis en Tuin van 28 februari t/m 3 maart 2013 stond Glazz met de volgende producten:

 

Luwte met een GLAZZ® design Windscherm

 

Een GLAZZ® design Windscherm biedt extra comfort en heeft een luxe uitstraling door het gebruik van glas in
combinatie met R.V.S.

Wilt u buiten naar binnen halen, zelfs als u buiten zit? En heeft u regelmatig last van de wind als u buiten zit? Kies dan voor een Glazz® design Windscherm en creëer bewust luwte. Het windscherm is eenvoudig aan uw wensen aan te passen en gemakkelijk uit te breiden. Zo zijn de windschermen verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren glas. Met uw Glazz® design Windscherm geniet u dus zowel van uw gehele tuin als van de luwte. Meer informatie of direct bestellen? Klik hier.

 

Bespaar ruimte met de GLAZZ® Schuifdeur

 

De GLAZZ® elegante Schuifdeur zorgt voor privacy op elk gewenst moment. 

Heeft u beperkt ruimte, een nis die u wilt afsluiten of ruimtes die u van elkaar wilt scheiden? Dan is één van de GLAZZ® elegante schuifdeuren een goede keuze. De schuifdeur zorgt voor privacy, maar geeft toch een ruimtelijk gevoel. Zo is de schuifdeur eenvoudig op maat te bestellen en zijn de schuifsystemen netjes afgewerkt. Hierdoor wordt elke gewenste stijl bereikt. Bovendien is de Glazz® elegante Schuifdeur ook leverbaar in satijn glas en kan worden uitgevoerd met elke gewenste print. Meer informatie of direct bestellen? Klik hier.

 

Maak uw interieur stijlvoller met een GLAZZ® Tafelblad

 

Het GLAZZ® Tafelblad geeft u interieur die stijlvolle sfeer waarnaar u op zoek bent.

Wilt u uw interieur een sfeervollere uitstraling geven? Dan is het GLAZZ® Tafelblad perfect voor u. Het blad is leverbaar in verschillende diktes, maten en vormen. Bovendien kunt u kiezen uit helder, gekleurd of satijn glas. Een motief? Ook daarvoor leent het GLAZZ® Tafelblad zich. Door het realiseren van uw wensen sluiten wij met het tafelblad voortreffelijk aan op uw interieurstijl.

 

Persoonlijk contact? Mail of bel met GLAZZ® | info@glazz.nl | 0517 380 911