Windscherm dakterras

Windscherm dakterras

GLAZEN WINDSCHERM VOOR OP EEN DAKTERRAS

Heerlijk uit de wind op het dakterras en toch van het uitzicht genieten. De glazen windschermen zijn te bestellen in verschillende hoogtes en verschillende glassoorten. Ook is het mogelijk om een deurtje te plaatsen tussen de glazen panelen zodat u het gehele dakterras kan afsluiten. Door het deurtje blijft het gedeelte buiten het glazen windscherm bereikbaar.

Een glazen windscherm op een dakterras moet wel aan de normen van het bouwbesluit voldoen. Neemt u voor informatie hierover contact met ons op zodat wij uw situatie goed kunnen beoordelen.

Montage windscherm op een dakterras

De glazen windschermen van Glazz zijn geschikt voor montage op een dakterras. Dit kan door het glazen windscherm goed te funderen op een stevige houten vlonder of andere stevige stellage. Het inmeten en monteren kunt u via Glazz regelen zodat u er zeker van bent dat het ook goed gebeurt. Met de handleidingen en filmpjes op onze site is het ook mogelijk om het zelf te monteren. Denkt u er hierbij aan dat het een klus is voor minimaal twee personen.

Aanvullend transport tot op het dakterras

De glazen windschermen worden bezorgd tot over de eerste drempel. Hijs en/of tilwerk naar een dakterras is aanvullend te regelen via Glazz.nl. Voor vragen hierover kunt u het beste contact met ons opnemen zodat wij uw situatie goed kunnen gaan inschatten.Wet en regelgeving

Dit glazen windscherm kan niet gebruikt worden als balustrade. Wilt u een glazen windscherm met doorvalbeveiliging, neemt u dan contact met ons op zodat wij u hierover kunnen informeren.