Glazen windscherm opstellingen

Een glazen windscherm wordt vaak gekozen voor horeca terrassen, buiten locaties van kantoren en tuinen waarbij het vrije uitzicht behouden moet blijven. Met een glazen windscherm zorgt u ervoor dat er altijd een plekje in de luwte gevonden kan worden waarbij het uitzicht wordt behouden. 

Opstelling en mogelijkheden

Wij maken uw windscherm volledig op maat met hoeken en deurtjes in onze eigen fabriek. De lengte van het windscherm maakt niet uit en de hoogte bieden wij aan in vier maten 900mm, 1200mm, 1500mm, en 1800 mm. Het is ook mogelijk om een windscherm van getint glas te kiezen waardoor de uitstraling van het terras een heel ander aanzicht gaat krijgen. Denk hierbij aan getint grijs, brons of satijnglas. U stuurt ons een tekening en foto van het idee en de locatie. Wij denken dan graag met u mee over de best passende oplossing.

Wilt u er zeker van zijn dat het windscherm past en goed wordt verankerd? Bestel dan onze gratis* inmeet service met pasgarantie. Het bedrag van het inmeten krijgt u terug bij uw bestelling.