Omschrijving

Het glazen windscherm U-model kenmerkt zich door het simpele en strakke ontwerp. De ranke rvs staanders zorgen er voor dat u maximaal kunt genieten van uw tuin of terras.

Het vrijstaande windscherm is aan beide zijden voorzien van een smal lamel met een breedte van 250 mm. Deze lammelen worden ook in de hoeken gebruikt.  Het windscherm met muurbevestiging is aan één of twee zijdes bevestigd aan een muur. Een vrijstaande zijde is altijd voorzien van een smal lamel met een breedte van 250 mm.  Tussen de palen worden glaspanelen geplaatst met een maximale breedte van 1.200 mm.

Toepassing windschermen van glas

Het glazen windschermen van glas kunt u op iedere plek in de tuin of terras plaatsen.Tussen de palen worden één of meerdere glaspanelen geplaatst met een maximale breedte van 1.200 mm. De glazen windschermen van Glazz.nl zijn statisch berekend tot windkracht 11, mits voldoende gefundeerd. De Glazz windschermen mogen niet op daken of dakterrassen (valhoogte groter als 1.000 mm) worden toegepast in verband met de regelgeving ten aanzien van doorvalveiligheid en windbelasting.

 

Lees meer

Prijs berekenen | Glazen windscherm U-opstelling

Selecteer hieronder de gewenste opties:

Type windscherm U-model

Hoogte windscherm

Vrijstaand of muurbevestiging

Glassoort windscherm

Deur voor windscherm

Inmeten met pasgarantie voor windscherm

€ 549,00
Levering: Nederland en België
Levertijd: 12-15 werkdagen
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Nu gratis inmeten voor producten boven de € 250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new