Glazen schuifdeur Milan is de ideale schuifdeur voor in huis. Door het subtiele railsysteem met optioneel een softclose, past deze schuifdeur bij elke interieur.

Productinformatie glazen schuifdeur Milan:

  • Glazen schuifdeur van 8mm dik gehard glas.
  • Zilver of RVS rail: 54mm breed, 58mm hoog, 2.000mm lang
  • Glas komt 19mm van de wand
  • Alleen geschikt voor wandmontage tot 50kg
  • Maximale deurbreedte is 1.000mm
  • Dubbele softclose optioneel

Uitstraling van de schuifdeur

Glas heeft als voordeel dat het licht doorlaat. Hierdoor krijgt u meer licht in huis en dit geeft een ruimtelijk gevoel. U kiest zelf de glassoort en bepaalt daarmee zelf hoeveel licht en zicht u wilt doorlaten. Satijn glas wordt vaak gekozen als u meer privacy wilt. Ook kunt u kiezen om een zandstraalpatroon te laten aanbrengen. Hierdoor worden stroken glas semi transparant gemaakt.

Deurgreep

Standaard wordt de schuifdeur geleverd met een ronde glasgreep. Dit is een geslepen sparing van 50mm in het glas. Optioneel worden er verschillende grepen in chroom en rvs aangeboden. Bij elke greep wordt een ander gatenpatroon geleverd.

Inmeten

De breedte van de deur wordt bepaald door de nis en de benodigde overlap om tocht tegen te houden. Wij adviseren om minimaal 30mm deur overlap aan te houden aan beide zijdes. Schuift de deur tegen een wand? dan is er aan 1 zijde een glas overlap nodig. Voor de hoogte meet u vanaf de vloer tot onderkant rail. Glazz bepaalt dan de juiste glasmaat en zorgt dat het glas dan net boven de vloer schuift.

Glazz helpt u graag:

Afmeting schuifdeur Milan

Rail type Milan

Glassoort

Greep

Zandstraalpatroon

Monteren

Op maat gemaakt in eigen fabriek
  Inmeetservice met 100% pasgarantie
 Scherpe prijs, hoge kwaliteit
 Achteraf betalen, geen verzendkosten

© Copyright 2015-2018 - Glazz®