De dekkend gekleurde glazen kast schuifdeur wordt vaak gebruikt om een ruimte of kast af te sluiten. Door het subtiele railsysteem met optioneel een softclose, past deze schuifdeur bij elke interieur.

Productinformatie glazen schuifdeur Milan:

  • Glazen schuifdeur van 8 mm dik gehard glas.
  • Zilver of rvs rail: 54mm breed, 58mm hoog, 2000mm lang
  • Glas komt 19mm van de wand
  • Alleen geschikt voor wandmontage tot 50KG
  • Maximale deurbreedte is 1000mm
  • Softclose optioneel

Uitstraling van de gekleurde schuifdeur

Het glas is dekkend gekleurd en zorgt ervoor dat een ruimte zichtbaar wordt afgesloten. Het voordeel van de glazen deur is de luxe uitstraling in mat of hoogglans. Ook is glas makkelijk schoon te houden en is de kleur uv-bestendig. Aan de achterkant van de deur is de kleur aangebracht. De achterkant heeft daardoor een matte look.

Deurgreep

Standaard wordt de schuifdeur geleverd met een ronde glasgreep. Dit is een geslepen sparing van 50mm in het glas. Optioneel worden er verschillende grepen in chroom en rvs aangeboden. Bij elke greep wordt een ander gatenpatroon geleverd.

Inmeten

De breedte van de deur wordt bepaald door de nis en de benodigde overlap om tocht tegen te houden. Wij adviseren om minimaal 30mm deur overlap aan te houden aan beide zijdes. Schuift de deur tegen een wand? dan is er aan 1 zijde een glas overlap nodig. Voor de hoogte meet u vanaf de vloer tot onderkant rail. Glazz bepaalt dan de juiste glasmaat en zorgt dat het glas dan net boven de vloer schuift.

Glazz helpt u graag: