Omschrijving

De dubbele glazen schuifdeur Olaf en suite, wordt compleet geleverd met een elegant aluminium railsysteem. Het railsysteem wordt weggewerkt achter een nette aluminium kap met rvs finish. Schuifdeur Olaf is leverbaar met plafondbevestiging of wandbevestiging tot een maximale deurmaat van (2x1000mm) breed en 2.400 mm hoog.

Standaard wordt de dubbele glazen schuifdeur Olaf geleverd zonder greep. In het glas is een ronde sparing aangebracht. Deze sparing is geslepen zodat u zich niet kunt snijden aan het glas. Wel zo veilig! Wilt u toch liever een greep op de deur dan biedt GLAZZ® hier verschillende mogelijkheden voor. Een softclose systeem kan worden meegeleverd. Dit systeem zorgt er voor dat uw deur gecontroleerd sluit, functioneel en veilig!

U hoeft alleen maar door te geven hoe groot u het glas wilt hebben. Bekijk de inmeetinstructie om te bepalen hoe u de grootte van het glas bepaalt.

Productinformatie dubbele glazen schuifdeur Olaf en suite:

 • 2x Glazen schuifdeur van 8 mm dik gehard glas.
 • 2x Aluminium rail 2000mm
 • Rolwagens, stoppers, ondergeleiding en afdekkap.
 • Softclose optioneel.
 • Bevestigingsmateriaal.
 • Montagehandleiding glazen schuifdeur Olaf.

Glazz helpt u graag:

Inmeten

Zekerheid en gemak dat krijgt u als u kiest voor het inmeten door Glazz. We beschikken over een netwerk van geschoolde inmeters en monteurs in de Benelux welke bij u op locatie de situatie beoordelen en inmeten. Naast het gemak krijgt u van ons de garantie dat uw dubbele schuifdeur Olaf en suite perfect past! Is er ergens toch een kink in de kabel dan is dit onze verantwoordelijkheid en leveren wij kosteloos een nieuwe dubbele schuifdeur Olaf en suite. 

Bij uw bestelling kiest u voor de optie inmeten via Glazz. De inmeter maakt dan binnen twee werkdagen een afspraak met u en zorgt er voor dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan Glazz. Wij zullen op basis van de inmeet gegevens een vrijblijvende offerte voor u maken.

 • 100% pasgarantie
 • Inmeet kosten retour bij een orderwaarde boven de € 250,-
 • Zekerheid en gemak
 • Nederland, Belgie en Luxemburg
 • Ervaren glas inmeters en monteurs
 • Binnen twee werkdagen een afspraak ingepland

Alleen het inmeten bestellen

Voor het inmeten en het beoordelen van de situatie kan ook eerst alleen het inmeten worden besteld. Voor het inmeten op locatie wordt € 95,00 gerekend, dit tarief is inclusief btw, voorrijkosten en pasgarantie. Bestelt u binnen 3 maanden na het inmeten voor tenminste € 250,00 dan betalen wij u de kosten voor het inmeten terug. Na het inmeten krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Inmeten bestellen

Zelf inmeten

Het inmeten is niet extreem moeilijk, hooguit een secuur klusje. Wilt u graag zelf inmeten? Geen probleem, per product hebben we instructies beschikbaar waar u op moet letten. Toch nog vragen? Dan heeft u altijd nog onze helpdesk achter de hand.

 • Inmeet instructie
 • Telefonische helpdesk
 • 4 Gratis glas proefmonsters (verzendkosten € 6,95)
 • Onze montagevideo’s

Glassoorten

Voor een Dubbele glazen schuifdeur Olaf en suite is een ruime keuze aan glassoorten beschikbaar. Alle glassoorten hebben met elkaar gemeen dat ze altijd worden geleverd van gehard veiligheidsglas. Hiermee voldoet het glas aan de geldende veiligheidsnormen. Het glas wordt rondom "PP" geslepen. "PP" wil zeggen dat de zijkanten van het glas recht en glad geslepen worden, de randen worden voorzien van een schuine kant (facet) van 1 x 1 mm.

Glassoorten

 • Helder glas
 • Gematteerd (satijn) glas
 • Getint glas
 • Gezandstraald glas

Nieuwsgierig welke glassoorten beschikbaar zijn? Bekijk ons assortiment en bestel een gratis proefmonsters.

Transparant glas

Volop zicht dat kunt u verwachten als u kiest voor transparant glas. Naast standaard helder glas kunt u ook kiezen voor extra helder glas. Extra helder glas heeft een lager ijzer gehalte wat resulteert in een gereduceerde groene/blauwige gloed. Standaard glas heeft aan de rand een groene gloed.

Getint glas

Glas met een tint is ideëal om een kleuraccent aan het glas te geven met behoud van transparantie. Het glas kan op deze manier een luxe of chique uitstraling geven aan de omgeving. Ons assortiment bestaat uit: grijs en brons (bruin) getint glas.

Gematteerd (satijn) glas

Voor wat extra privacy is gematteerd (satijn) glas ideaal. Het glas is aan één zijde licht ruw gemaakt in een zuurbad (etsen), hierdoor is het ondoorzichtig maar laat het nog wel licht door. Ook gematteerd (satijn) glas is beschikbaar in een standaard variant en een extra heldere variant.

Gezandstraald glas

Zoekt u zowel privacy als optimale transparantie dan is een Dubbele glazen schuifdeur Olaf en suite met een zandstraal patroon een goede optie. U kunt kiezen uit drie verschillende zandstraal patronen. Bij zandstralen worden delen van het glasoppervlak ruw gemaakt, hierdoor is het glas plaatselijk ondoorzichtig maar laat het wel licht door. Liever een eigen ontwerp voor het zandstraalpatroon? Dan kan, wij kunnen uw ontwerp zandstralen op een Dubbele glazen schuifdeur Olaf en suite. Uw ontwerp ontvangen we graag als een vectorbestand in .EPS .PDF of AI formaat.

Gehard veiligheidsglas

Voor een Dubbele glazen schuifdeur Olaf en suite is gehard veiligheidsglas een must, gehard glas is namelijk 5 tot 6 keer sterker dan ongehard glas. In het onwaarschijnlijke geval dat een glazen deur Stijn toch breekt zal het in kleine korrels uit elkaar vallen in plaats van grote scherpe scherven zoals bij ongehard glas.

Levering

Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de aflevering van uw bestelling af stemmen. Een dag voor de levering ontvangt u per e-mail een bericht met het verwachte tijdvak van levering of een track & trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen.

Aanvullend transport mogelijk

De levering van uw bestelling is standaard tot achter de eerste drempel van uw woning. Aanvullend transport zoals naar boven tillen of takelen kan optioneel worden aangevraagd bij Glazz.

Kwalitatief transport binnen de Benelux

We werken alleen met vervoerders die kwetsbare materialen goed en probleemloos kunnen bezorgen. Ons logistieke netwerk beslaat Nederland (incl de waddeneilanden) ook België en Luxemburg. Levering buiten de Benelux is mogelijk op aanvraag.

Monteren

Met zijn tweeën kunt u de glazen schuifdeur Olaf met behulp van de gedetailleerde montagehandleiding eenvoudig zelf monteren. Wilt u professionele hulp om de schuifdeur te plaatsen dan kunt u er ook een Vakman bij bestellen. Onze Vakmannen zitten verspreid over het hele land en plaatsen de deur graag voor u. Voor € 439,00 worden de glazen en suite deuren op iedere locatie in Nederland voor u gemonteerd.

Planfondmontage

Wanneer u kiest voor plafondmontage is het aan te bevelen eerst een plint van 12 mm aan het plafond te monteren voordat u de rail monteert.

Houd vervolgens 2-3 mm ruimte tussen het glas. Hiermee voorkomt u glas-glascontact wat zodat u eventuele beschadigingen voorkomt.

Plafondmontage

details Olaf XL plafond en suite

Maatvoering Olaf plafond en suite

maatvoering Olaf XL plafond en suite

Kwaliteit

Glazz ontzorgt 

Al onze producten worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Door onze kennis, ervaring en een netwerk van ervaren inmeters en monteurs verzorgen wij kwaliteitsproducten door de hele Benelux. Kortom een complete en unieke aanpak. 

Compromisloze Service 

Kiest u voor de inmeetservice dan garandeert Glazz een passend product. Mocht het toch niet passen dan regelt Glazz een vervangend product. Dat is onze compromisloze service. Voor monteren door onze monteur geldt een garantie van een jaar op de montage. 

Glas uit eigen fabriek 

Glazz.nl is onderdeel van Steinfort glas, de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glasbestelling. Door de kennis binnen Steinfort en Glazz te bundelen adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van glasproducten. 

Kwaliteitsnormering 

Voor het bewerken van vlakglas zijn normen vastgesteld om de kwaliteit te waarborgen en te boordelen volgens een vaste systematiek. Al het glas geleverd door Glazz.nl B.V. wordt geproduceerd volgens de NEN-EN 12150 en NEN-EN-ISO 12543. Dit zijn de normen voor thermisch gehard natronkalkveiligheidsglas, gelaagd glas en gelaagd veiligheidsglas. Op basis van deze normen voldoet het glas aan de CE-markering. 

Glazz Academy 

Glazz.nl heeft monteurs door het hele land die uw product graag voor u plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het inmeten en monteren goed gebeurt verzorgen wij regelmatige productgerichte trainingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het volledige traject van bestelling tot plaatsing tot in de puntjes is verzorgd.


Prijs berekenen | Dubbele glazen schuifdeur op maat | Olaf

Selecteer hieronder de gewenste opties:

Afmeting

Glassoort schuifdeur

Greep schuifdeur en suite

Softclose en suite deuren

Zandstraalpatroon schuifdeur en suite

Inmeten en/of monteren schuifdeur

Levertijd schuifdeuren

€ 838,00 € 638,00
Levering: Nederland en België
Levertijd: vanaf 48 uur
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Deze maand: Gratis inmeten bij een besteding van minimaal €250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new

Standaard wordt de dubbele glazen schuifdeur Olaf geleverd zonder greep. In het glas is een ronde sparing aangebracht. Deze sparing is geslepen zodat u zich niet kunt snijden aan het glas. Wel zo veilig! Wilt u toch liever een greep op de deur dan biedt GLAZZ® hier verschillende mogelijkheden voor. Een softclose systeem kan worden meegeleverd. Dit systeem zorgt er voor dat uw deur gecontroleerd sluit, functioneel en veilig!

U hoeft alleen maar door te geven hoe groot u het glas wilt hebben. Bekijk de inmeetinstructie om te bepalen hoe u de grootte van het glas bepaalt.

Productinformatie dubbele glazen schuifdeur Olaf en suite:

 • 2x Glazen schuifdeur van 8 mm dik gehard glas.
 • 2x Aluminium rail 2000mm
 • Rolwagens, stoppers, ondergeleiding en afdekkap.
 • Softclose optioneel.
 • Bevestigingsmateriaal.
 • Montagehandleiding glazen schuifdeur Olaf.

Glazz helpt u graag:

">