Omschrijving

Even een berichtje achterlaten voor de thuisblijvers of een geheugensteuntje noteren. Schrijf het met een krijtstift op een schrijfbord van glas. Met een natte doek verwijdert u eenvoudig alles wat u met de krijtstiften op het bord heeft geschreven of getekend. De schrijfborden van glazz.nl zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas.

Productinformatie

  • Gehard veiligheidsglas, 6 mm dik
  • Bevestiging (optioneel)

Glassoorten

U kunt kiezen uit helder blank glas, basic wit hoogglans, basic natural white hoogglans, basic lichtgrijs hoogglans en basic zwart hoogglans.

Bestel één of meerder gratis proefmonsters zodat de juiste kleur bepaald kan worden. U betaalt alleen € 6,95 voor de verzending.

Bevestigen

De glazen schrijfborden kunt u op verschillende manieren bevestigen. De gekleurde schrijfborden van glas kunt u eenvoudig aan de wand verlijmen met montagekit. Wilt u het schrijfbord van glas meenemen met een verhuizing, of eens ergens anders ophangen? Kies dan voor het blind ophangsysteem, de schroefbevestiging met rvs dopjes, de veerklemmen of de haakjes. Met de schroefbevestiging, de veerklemmen en de haakjes komt het glazen schrijfbord strak tegen de wand.

Wilt u liever ruimte tussen het schrijfbord van glas en de muur? Kies dan voor de optie rvs afstandhouders, of blind ophangsysteem. Met de rvs afstandhouders komt het glazen schrijfbord 2 cm van de wand te hangen. Met het blind ophangsysteem hang het glazen memobord ongeveer een 1 cm van de muur.

Zowel bij de schroefbevestiging als de rvs afstandhouders wordt het glas door ons voorzien van 4 boorgaten met een diameter van 9 mm. De boorgaten worden 30 mm horizontaal en verticaal in de vier hoeken van het glazen paneel geplaatst.

Levering

De levertijd voor de glazen schrijfborden is 10-12 werkdagen. Het schrijfbord wordt met een koeriersdienst bij u afgeleverd. Wij werken samen met een vervoersbedrijf dat jarenlang ervaring heeft in het vervoeren van kostbare producten. Om die zorg aan uw glazen keukenwand te kunnen geven die het verdient hebben wij in principe twee vaste afleverdagen: woensdag en vrijdag. Binnen 2-3 werkdagen na uw bestelling ontvangt u een bevestiging van de afleverdatum. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij leveren op ieder gewenst adres in Nederland én België. Voor de waddeneilanden en België rekenen wij géén toeslag. Uw glazen spatwand wordt tot over de eerste drempel van uw woning afgeleverd.


Prijs berekenen | Glazen schrijfbord

Selecteer hieronder de gewenste opties:

Whiteboard - schrijfbord op maat

Glassoorten schrijfbord

Hoekbewerking schrijfbord

Bevestiging schrijfbord

Inmeten met pasgarantie voor schrijfbord

€ 45,00
Levering: Nederland en België
Levertijd: 10-12 werkdagen
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Nu gratis inmeten voor producten boven de € 250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new