Omschrijving

De transparante keukenachterwanden zijn leverbaar in verschillende modieuze kleuren in zowel glanzende als matte uitvoering. De maten 60 x 70 cm en 90 x 70 cm zijn afgestemd op de meest gangbare modulematen van keukens. Glazen keukenachterwanden van Glazz zijn altijd gemaakt van gehard veiligheidsglas en daardoor hittebestendig, ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! Er zijn verschillende mogelijkheden om het glas te bevestigen.

Maatwerk biedt nog meer keuze!

Past deze maat niet of heeft u toch wat andere wensen? Ga dan naar keukenachterwand op maat en bepaal direct uw prijs. 

Keukenachterwand van Glazz:

 • Temperatuur en UV bestendig
 • Gehard veiligheidsglas, 6 mm dik
 • Ruim assortiment in mat en hoogglans
 • Keuze uit meerdere ophangsystemen
 • Inclusief 4 boorgaten voor de bevestiging

Glazz helpt u graag

Inmeten

Zekerheid en gemak, dat krijgt u als u kiest voor het inmeten door Glazz. We beschikken over een netwerk van geschoolde inmeters en monteurs in de Benelux welke bij u op locatie de situatie beoordelen en inmeten. Naast het gemak krijgt u van ons de garantie dat uw glazen keukenachterwand perfect past! Is er ergens toch een kink in de kabel dan is dit onze verantwoordelijkheid en leveren wij kosteloos een nieuwe glazen keukenachterwand. 

Bij uw bestelling kiest u voor de optie inmeten via Glazz. De inmeter maakt dan binnen twee werkdagen een afspraak met u en zorgt er voor dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan Glazz. Wij zullen op basis van de inmeet gegevens een vrijblijvende offerte voor u maken.

 • 100% pasgarantie
 • Inmeet kosten retour bij een orderwaarde boven de € 250,-
 • Zekerheid en gemak
 • Nederland, Belgie en Luxemburg
 • Ervaren glas inmeters en monteurs
 • Binnen twee werkdagen een afspraak ingepland

Alleen het inmeten bestellen

Voor het inmeten en het beoordelen van de situatie kan ook eerst alleen het inmeten worden besteld. Voor het inmeten op locatie wordt € 95,00 gerekend, dit tarief is inclusief btw, voorrijkosten en pasgarantie. Bestelt u binnen 3 maanden na het inmeten voor tenminste € 250,00 dan betalen wij u de kosten voor het inmeten terug. Na het inmeten krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Inmeten bestellen

Zelf inmeten

Het inmeten is niet extreem moeilijk, hooguit een secuur klusje. Wilt u graag zelf inmeten? Geen probleem, per product hebben we instructies beschikbaar waar u op moet letten. Toch nog vragen? Dan heeft u altijd nog onze helpdesk achter de hand.

 • Inmeet instructie
 • Telefonische helpdesk
 • 4 Gratis glas proefmonsters (verzendkosten € 6,95)
 • Onze montagevideo’s

Glassoorten

Voor uw gekleurde glazen keukenachterwand is een ruime keuze aan glassoorten beschikbaar. Alle glassoorten hebben met elkaar gemeen dat ze altijd worden geleverd als gehard veiligheidsglas, hiermee voldoet het glas aan de geldende veiligheidsnormen maar is het ook temperatuur en UV-bestendig. De gekleurde glazen keukenachterwand  wordt altijd rondom "PP" geslepen. "PP" wil zeggen dat de zijkanten van het glas recht en glad geslepen worden, de randen worden voorzien van een schuine kant (facet) van 1 x 1 mm. 

Transparant

 • Helder glas
 • Getint glas (brons, grijs, blauw, groen)
 • Gematteerd glas (satijn)

Gekleurd

 • Dekkend gekleurd glas hoogglans
 • Dekkend gekleurd glas mat

Nieuwsgierig welke glassoorten beschikbaar zijn? Bekijk ons assortiment en bestel een gratis proefmonsters.

Lees meer

Levering

Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de aflevering van uw order af stemmen. Een dag voor de levering ontvangt u per e-mail een bericht met het verwachte tijdvak van levering of een track & trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen.

Aanvullend transport mogelijk

De levering van uw bestelling is standaard tot achter de eerste drempel van uw woning. Aanvullend transport zoals naar boven tillen of takelen kan optioneel worden aangevraagd bij Glazz.

Kwalitatief transport binnen de Benelux

We werken alleen met vervoerders die kwetsbare materialen goed en probleemloos kunnen bezorgen. Ons logistieke netwerk beslaat Nederland (incl de waddeneilanden) ook België en Luxemburg. Levering buiten de Benelux is mogelijk op aanvraag.

Monteren

Voor het monteren van een gekleurde keukenachterwanden van glas kunt u kiezen uit het permanent verlijmen of demontabel bevestigen, hiervoor zijn verschillende ophangsystemen beschikbaar.

Bevestigen van een keukenachterwand

Een gekleurde keukenachterwand kan op verschillende manieren (demontabel en permanent) worden bevestigd. U kunt een dekkend gekleurde glazen achterwand eenvoudig met montagekit verlijmen aan de wand. De randen kunt u vervolgens afwerken met siliconenkit. Door de dekkende kleur aan de achterzijde van de keukenachterwand is de montagekit niet zichtbaar. De kitten zijn als voordelige kitset bij ons te bestellen. 

Een transparante keukenachterwand kan beter niet gekit worden omdat de kit dan door de keukenachterwand zichtbaar is.  De bevestigingshaakjes, schroefbevestingen en afstandhouders kunnen bij alle keukenachterwanden worden gebruikt.

Bij uw bestelling kunt u direct de gewenste bevestigingsmaterialen en gereedschappen mee bestellen. Op deze manier weet u zeker dat u alle materialen in huis heeft voor een snelle en eenvoudige montage. 

Monteren door een Glazz monteur

Wilt u liever uw keukenachterwand laten monteren? Glazz heeft een netwerk van monteurs in Nederland, Belgie en Luxemburg. Deze monteurs hebben ervaring met het werken met glas zodat er met de uiterste zorg aan het eindresultaat gewerkt kan worden. Glazz geeft een jaar garantie op de montage zodat u er zeker van bent dat het perfect wordt geplaatst. 

Zelf monteren

Het bevestigen van een glazen keukenachterwand is een prima klus voor een gemiddelde doe-het-zelfer. Nieuwschierig naar hoe wij de montage doen? Bekijk onze montagefilmpjes bij de afbeeldingen.

Samengevat:

 • Bevestigingsmaterialen
 • Gereedschappen
 • Netwerk aan monteurs in de hele Benelux
 • Montage filmpjes 

Montagefilmpjes

Montage keukenachterwand met bevestigingshaakjes

 

Montage keukenachterwand met kit

 

Montage keukenachterwand met schroefbevestiging

 

Montage keukenachterwand met RVS afstandhouders

Kwaliteit

Glazz ontzorgt 

Al onze producten worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Door onze kennis, ervaring en een netwerk van ervaren inmeters en monteurs verzorgen wij kwaliteitsproducten door de hele Benelux. Kortom een complete en unieke aanpak. 

Compromisloze Service 

Kiest u voor de inmeetservice dan garandeert Glazz een passend product. Mocht het toch niet passen dan regelt Glazz een vervangend product. Dat is onze compromisloze service. Voor monteren door onze monteur geldt een garantie van een jaar op de montage. 

Glas uit eigen fabriek 

Glazz.nl is onderdeel van Steinfort glas, de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glasbestelling. Door de kennis binnen Steinfort en Glazz te bundelen adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van glasproducten. 

Kwaliteitsnormering 

Voor het bewerken van vlakglas zijn normen vastgesteld om de kwaliteit te waarborgen en te boordelen volgens een vaste systematiek. Al het glas geleverd door Glazz.nl B.V. wordt geproduceerd volgens de NEN-EN 12150 en NEN-EN-ISO 12543. Dit zijn de normen voor thermisch gehard natronkalkveiligheidsglas, gelaagd glas en gelaagd veiligheidsglas. Op basis van deze normen voldoet het glas aan de CE-markering. 

Glazz Academy 

Glazz.nl heeft monteurs door het hele land die uw product graag voor u plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het inmeten en monteren goed gebeurt verzorgen wij regelmatige productgerichte trainingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het volledige traject van bestelling tot plaatsing tot in de puntjes is verzorgd.


Prijs berekenen | Glazen keukenachterwand | 600x700 transparant | 24-uur service

Selecteer hieronder de gewenste opties: Beoordeling:

Soorten transparant glas

Schroefbevestiging standaard maat

€ 71,50
Levering: Nederland en België
Levertijd: 1 werkdag
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Nu gratis inmeten voor producten boven de € 250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new