De industriële douchewand tot aan het plafond kenmerkt zich door zijn moderne en strakke ontwerp. Het is een echte eye-catcher in uw badkamer. De douchewand wordt bevestigd met zwarte glasklemmen aan het plafond en aan de vloer. Met een hoogte tot 2.700 mm en een breedte van max. 1.200 mm is deze douchewand passend te maken voor bijna elke badkamer.

Het zwarte kader is rondom aangebracht met keramische verf. Bij harden van het glas is de keramische verf één geworden met het glas en is hierdoor kras en uv bestendig. Makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

De glasklemmen schroeft u eenvoudig vast aan de vloer en het plafond. Daarna klemt u de douchewand door de kap van de klem aan de andere kant van het glas te bevestigen. Ideaal als u beperkte ruimte in de badkamer heeft.

U meet eenvoudig de afstand van de vloer tot het plafond op en vult deze hieronder in. Glazz bepaalt vervolgens hoe groot het glas moet worden in combinatie met de u-profielen. Meet de hoogte op meerdere punten en vul de hoogte in die het kleinst is.

Industriële Douchewand tot plafond | Senna

  • 10mm dik gehard veiligheidsglas
  • Max 2.700 mm hoog en 1.200 mm breed
  • 4 klemmen voor plafond en vloerbevestiging 

GLAZZ® helpt graag

Uw samenstelling:

Gratis levering

Bij bestellingen vanaf 75,-

Gratis proefmonsters

Binnen 1 werkdag gratis thuis bezorgd.