Omschrijving

Douchewand Lili kenmerkt zich door haar strakke ontwerp. Standaard wordt de glazen douchewand met 2 klemmen aan de muur bevestigd en kunt u de douchewand aan de onderkant vast kitten. Optioneel wordt ook de vloerbevestiging met vloerklemmen aangeboden. De wand en vloerklemmen worden geleverd in chroom en rvs. In het glas komen sparingen waar de klemmen bevestigd kunnen worden. De stabilisatorstang zorgt voor voldoende stevigheid. In de inmeetinstructie leest u hoe u moet meten.

Schuine zijde nodig?

Alle hoeken van een douchewand zijn standaard 90 graden. Heeft u een schuine zijde nodig? Bestel dan de douchewand met de gratis inmeetservice zodat de schuine zijde juist bepaald kan worden. Per schuine zijde wordt een meerprijs van € 37,50 gerekend.

Productinformatie

Inmeten

Zekerheid en gemak dat krijgt u als u kiest voor het inmeten door Glazz. We beschikken over een netwerk van geschoolde inmeters en monteurs in de Benelux welke bij u op locatie de situatie beoordelen en inmeten. Naast het gemak krijgt u van ons de garantie dat uw glazen douchewand Lili perfect past! Is er ergens toch een kink in de kabel dan is dit onze verantwoordelijkheid en leveren wij kosteloos een nieuwe glazen douchewand Lili. 

Bij uw bestelling kiest u voor de optie inmeten via Glazz. De inmeter maakt dan binnen twee werkdagen een afspraak met u en zorgt er voor dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan Glazz. Wij zullen op basis van de inmeet gegevens een vrijblijvende offerte voor u maken.

  • 100% pasgarantie
  • Inmeet kosten retour bij een orderwaarde boven de € 250,-
  • Zekerheid en gemak
  • Nederland, Belgie en Luxemburg
  • Ervaren glas inmeters en monteurs
  • Binnen twee werkdagen een afspraak ingepland
Lees meer

Glassoorten

Voor een glazen douchewand Lili is een ruime keuze aan glassoorten beschikbaar. Alle glassoorten hebben met elkaar gemeen dat ze altijd worden geleverd van gehard veiligheidsglas. Hiermee voldoet het glas aan de geldende veiligheidsnormen. Het glas wordt rondom "PP" geslepen. "PP" wil zeggen dat de zijkanten van het glas recht en glad geslepen worden, de randen worden voorzien van een schuine kant (facet) van 1 x 1 mm.

Glassoorten (8mm voor de Lili)

  • Helder glas
  • Gematteerd (satijn) glas
  • Getint glas
  • Gezandstraald glas

Nieuwsgierig welke glassoorten beschikbaar zijn? Bekijk ons assortiment en bestel een gratis proefmonsters.

Transparant glas

Volop zicht dat kunt u verwachten als u kiest voor transparant glas. Naast standaard helder glas kunt u ook kiezen voor extra helder glas. Extra helder glas heeft een lager ijzer gehalte wat resulteert in een gereduceerde groene/blauwige gloed. Standaard glas heeft aan de rand een groene gloed.

Getint glas

Glas met een tint is ideëal om een kleuraccent aan het glas te geven met behoud van transparantie. Het glas kan op deze manier een luxe of chique uitstraling geven aan de omgeving. Ons assortiment bestaat uit: grijs en brons (bruin) getint glas.

Gematteerd (satijn) glas

Voor wat extra privacy is gematteerd (satijn) glas ideaal. Het glas is aan één zijde licht ruw gemaakt in een zuurbad (etsen), hierdoor is het ondoorzichtig maar laat het nog wel licht door. Ook gematteerd (satijn) glas is beschikbaar in een standaard variant en een extra heldere variant.

Gezandstraald glas

Zoekt u zowel privacy als optimale transparantie dan is een glazen douchewand Lili met een zandstraal patroon een goede optie. U kunt kiezen uit drie verschillende zandstraal patronen. Bij zandstralen worden delen van het glasoppervlak ruw gemaakt, hierdoor is het glas plaatselijk ondoorzichtig maar laat het wel licht door. Liever een eigen ontwerp voor het zandstraalpatroon? Dan kan, wij kunnen uw ontwerp zandstralen op een glazen douchewand Lili. Uw ontwerp ontvangen we graag als een vectorbestand in .EPS .PDF of AI formaat.

Gehard veiligheidsglas

Voor een glazen douchewand Lili is gehard veiligheidsglas een must, gehard glas is namelijk 5 tot 6 keer sterker dan ongehard glas. In het onwaarschijnlijke geval dat een glazen deur Stijn toch breekt zal het in kleine korrels uit elkaar vallen in plaats van grote scherpe scherven zoals bij ongehard glas.

Monteren

Met de meegeleverde montagehandleiding van glazen douchewand Lili, monteert u de douchewand van glas snel en eenvoudig. Wilt u liever niet zelf monteren? Geen enkel probleem. Door het hele land hebben wij Vakmannen die de douchewand graag voor u monteren. Selecteer 'monteren op locatie' en voor slechts € 195,00 wordt u helemaal ontzorgd. De monteur heeft ongeveer één dagdeel nodig om de douchewand van glas te monteren. Natuurlijk wordt de afspraak voor de montage in goed overleg gepland. Kijk voor meer informatie over inmeten en monteren onder het tabblad montage.

Montagehandleiding douchewand Lili


"Wilt u liever niet zelf monteren? Geen enkel probleem. Door het hele land hebben wij Vakmannen die de douchewand graag voor u monteren. Selecteer 'monteren op locatie' en voor  € 210,00 wordt u helemaal ontzorgd. De monteur heeft ongeveer één dagdeel nodig om de douchewand van glas te monteren. Natuurlijk wordt de afspraak voor de montage in goed overleg gepland".

 

HOE WORDT DE DOUCHEWAND AAN DE VLOER GEMONTEERD?

Wij  adviseren een douchewand tot 1.000 mm breed met een hoogwaardige zuurvrije (transparante) siliconenkit aan de vloer te monteren. U kunt de bijpassende  siliconenkit op Glazz.nl bestellen. De kitnaad dient tenminste  3 mm dik te zijn. Bij de douchewanden worden afstandhouders van 3 mm geleverd, waarmee u een gelijkmatige kitnaad kunt realiseren.

 

HOE WORDT DE DOUCHEWAND AAN DE WAND GEMONTEERD?

De douchewand wordt met een u-profiel met nylon pakking of met de optionele klemmen aan de wand gemonteerd. Wij adviseren in het geval van holle, lichte of poreuze wanden extra aandacht te besteden aan het soort pluggen. Raadpleeg bij twijfel een bouwkundige over het juiste type pluggen. Kunt of mag u niet boren in uw wandbkleeiding kies dan altijd de variant met verlijmbaar u-profiel.

 

KAN IK DE STABILISATORSTANG ZELF OP MAAT MAKEN?

De stabilisatorstang wordt op een lengte van 1.000 mm geleverd. U kunt deze eenvoudig zelf met een ijzerzaag op maat maken, passend bij uw situatie.

Levering

Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de aflevering van uw order af stemmen. Een dag voor de levering ontvangt u per e-mail een bericht met het verwachte tijdvak van levering of een track & trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen.

Aanvullend transport mogelijk

De levering van uw bestelling is standaard tot achter de eerste drempel van uw woning. Aanvullend transport zoals naar boven tillen of takelen kan optioneel worden aangevraagd bij Glazz.

Kwalitatief transport binnen de Benelux

We werken alleen met vervoerders die kwetsbare materialen goed en probleemloos kunnen bezorgen. Ons logistieke netwerk beslaat Nederland (incl de waddeneilanden) ook België en Luxemburg. Levering buiten de Benelux is mogelijk op aanvraag.

Kwaliteit

Glazz ontzorgt 

Al onze producten worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Door onze kennis, ervaring en een netwerk van ervaren inmeters en monteurs verzorgen wij kwaliteitsproducten door de hele Benelux. Kortom een complete en unieke aanpak. 

Compromisloze Service 

Kiest u voor de inmeetservice dan garandeert Glazz een passend product. Mocht het toch niet passen dan regelt Glazz een vervangend product. Dat is onze compromisloze service. Voor monteren door onze monteur geldt een garantie van een jaar op de montage. 

Glas uit eigen fabriek 

Glazz.nl is onderdeel van Steinfort glas, de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glasbestelling. Door de kennis binnen Steinfort en Glazz te bundelen adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van glasproducten. 

Kwaliteitsnormering 

Voor het bewerken van vlakglas zijn normen vastgesteld om de kwaliteit te waarborgen en te boordelen volgens een vaste systematiek. Al het glas geleverd door Glazz.nl B.V. wordt geproduceerd volgens de NEN-EN 12150 en NEN-EN-ISO 12543. Dit zijn de normen voor thermisch gehard natronkalkveiligheidsglas, gelaagd glas en gelaagd veiligheidsglas. Op basis van deze normen voldoet het glas aan de CE-markering. 

Glazz Academy 

Glazz.nl heeft monteurs door het hele land die uw product graag voor u plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het inmeten en monteren goed gebeurt verzorgen wij regelmatige productgerichte trainingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het volledige traject van bestelling tot plaatsing tot in de puntjes is verzorgd.

Onderhoud

Als je glas onder een microscoop bekijkt is glas niet zo glad als het lijkt. Hierdoor kan zeep, kalk en ander vuil aan het oppervlak hechten. Een glazen douchewand kan hierdoor aangetast worden. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen zal het glas schoon en droog gemaakt moeten worden. Dit kan het beste met een ramenwisser of een droge doek. Door het schoon en droogmaken kan het vuil en kalk zich minder snel hechten aan het glas en behoudt het zo lang mogelijk de natuurlijke helderheid en glans.

Coating van het glas

Een glazen douchewand kan extra beschermd worden tegen vuil- en kalkaanslag met de optionele kalk- en vuilwerende coating. De coating wordt in onze fabriek aangebracht en gaat met het glasoppervlak een sterke chemische verbinding aan. Hierdoor wordt het een vast bestanddeel van het glasoppervlak. Doordat de coating de contouren van het glas volgt, zorgt het ervoor dat kalk en vuil zich minder goed kan hechten aan het glas. De beschermende coating wordt in aan één zijde van het glas aangebracht. Deze zijde is herkenbaar gemaakt middels een sticker en moet aan de natte kant worden geplaatst. Deze coating is optioneel bij onze glazen douchewand te bestellen.

Beschermen, ontkalken en schoonmaken van een douchewand

Voor het beschermen en schoonmaken van het glazen douchewand hebben wij verschillende onderhoudsmiddelen. Deze onderhoudsmiddelen kunnen we met uw bestelling meeleveren.

Voorkomen van beschadigingen aan het glas

Glas is niet krasvast. Het is daarom aan te raden om het glas niet direct in contact te laten komen met schuurmiddelen, schuursponsjes of scherpe en metalen voorwerpen. Ook het contact met chemische middelen wordt afgeraden.


Prijs berekenen | Douchewand op maat | Lili

Selecteer hieronder de gewenste opties:

Afmetingen douchewand Lili

Glassoort douchewand

Wand- vloerklemmen douchewand

Stabilisatorstang douchewand

Privacybaan douchewand

Kalk- en vuilwerendecoating

Inmeten

Monteren

Levertijd douchewand

€ 319,00
Levering: Nederland en België
Levertijd: 10 tot 12 werkdagen
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Nu gratis inmeten voor producten boven de € 250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new