Glazen aanslagdeur Stijn XL is de ideale deur voor een houten kozijn en past zowel in een opdek kozijn als een stomp kozijn

Met drie robuuste RVS finish scharnieren wordt de glazen deur in het kozijn gehangen. Deze scharnieren dragen een glazen deur die maximaal 1000mm breed en 3015mm hoog is. U heeft de keuze uit verschillende type loopsloten met of zonder slot. De hoogte van het loopslot bepaalt u zelf.

Alle glazen deuren van GLAZZ® worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek en zijn beschikbaar in verschillende glassoorten.

De glazen binnendeur Stijn XL wordt vaak toegepast in de woonkamer, kantoor, hal, slaapkamer of naar de badkamer. Door bijvoorbeeld te kiezen voor satijnglas, creëert u meer privacy wat bij een slaapkamer, toilet en badkamer wenselijk is.

De glazen deur is gemaakt van 8mm gehard veiligheidsglas en gaat niet kapot als deze hard in het kozijn klapt. Rondom sluit de deur aan in het kozijn op de kier onderaan de deur na. Dit is een kier van 10mm die optioneel af te sluiten is met een valdorpel. Laat de deur door GLAZZ® inmeten dan krijgt u van ons 100% pasgarantie en weet u zeker dat de deur perfect past.

Lees meer
Selecteer hieronder de gewenste opties:

Afmetingen Stijn XL

Glassoort

Slotkast en krukstel

Valdorpel

Zandstraalpatroon

Inmeten

Monteren

Levertijd