Omschrijving

Vervang eenvoudig een deur door een moderne glazen binnendeur door een glazen deur Bjorn op 3 bestaande paumelles. De glazen deur wordt op 3 bestaande scharnieren in het kozijn gehangen. U hoeft dus geen aanpassingen te doen aan het kozijn! De glazen deur wordt compleet geleverd met robuuste scharnieren in rvs finish. De meegeleverde scharnieren kunnen worden geplaatst op stiften met een diameter van 7, 8 of 10 mm dik. U hoeft alleen maar door te geven hoe groot de nis is en op welke hoogte de bestaande scharnieren zich bevinden. Wij maken het glas passend!

Productinformatie glazen deur Bjorn:

 • Glazen deur van 8 mm dik gehard glas.
 • Loopslot met krukstel.
 • Drie scharnieren scharnieren in rvs finish. 
 • Drie busjes om de stift passend te maken.
 • Slotplaat voor kozijn.
 • Bevestigingsmateriaal

Glazz helpt u graag:

Inmeten

Zekerheid en gemak, dat krijgt u als u kiest voor het inmeten door Glazz. We beschikken over een netwerk van geschoolde inmeters en monteurs in de Benelux welke bij u op locatie de situatie beoordelen en inmeten. Naast het gemak krijgt u van ons de garantie dat uw glazen deur Bjorn perfect past! Is er ergens toch een kink in de kabel dan is dit onze verantwoordelijkheid en leveren wij kosteloos een nieuwe glazen deur Bjorn. 

Bij uw bestelling kiest u voor de optie inmeten via Glazz. De inmeter maakt dan binnen twee werkdagen een afspraak met u en zorgt er voor dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan Glazz. Wij zullen op basis van de inmeet gegevens een vrijblijvende offerte voor u maken.

 • 100% pasgarantie
 • Inmeet kosten retour bij een orderwaarde boven de € 250,-
 • Zekerheid en gemak
 • Nederland, Belgie en Luxemburg
 • Ervaren glas inmeters en monteurs
 • Binnen twee werkdagen een afspraak ingepland

Alleen het inmeten bestellen

Voor het inmeten en het beoordelen van de situatie kan ook eerst alleen het inmeten worden besteld. Voor het inmeten op locatie wordt € 95,00 gerekend, dit tarief is inclusief btw, voorrijkosten en pasgarantie. Bestelt u binnen 3 maanden na het inmeten voor tenminste € 250,00 dan betalen wij u de kosten voor het inmeten terug. Na het inmeten krijgt u van ons een vrijblijvende offerte.

Zelf inmeten

Het inmeten is niet extreem moeilijk, hooguit een secuur klusje. Wilt u graag zelf inmeten? Geen probleem, per product hebben we instructies beschikbaar waar u op moet letten. Toch nog vragen? Dan heeft u altijd nog onze helpdesk achter de hand.

Glassoorten

Voor een glazen deur Bjorn op bestaande paumelles is een ruime keuze aan glassoorten beschikbaar. Alle glassoorten hebben met elkaar gemeen dat ze altijd worden geleverd als gehard veiligheidsglas. Hiermee voldoet het glas aan de geldende veiligheidsnormen. Het glas wordt altijd rondom "PP" geslepen. "PP" wil zeggen dat de zijkanten van het glas recht en glad geslepen worden, de randen worden voorzien van een schuine kant (facet) van 1 x 1 mm.

Glassoorten

 • Helder glas
 • Gematteerd (satijn) glas
 • Getint glas
 • Gezandstraald glas

Nieuwsgierig welke glassoorten beschikbaar zijn? Bekijk ons assortiment en bestel een gratis proefmonsters.

Transparant glas

Volop zicht dat kunt u verwachten als u kiest voor transparant glas. Naast standaard helder glas kunt u ook kiezen voor extra helder glas. Extra helder glas heeft een lager ijzer gehalte wat resulteert in een gereduceerde groene/blauwige gloed. Standaard glas heeft aan de rand een groene gloed.

Getint glas

Glas met een tint is ideëal om een kleuraccent aan het glas te geven met behoud van transparantie. Het glas kan op deze manier een luxe of chique uitstraling geven aan de omgeving. Ons assortiment bestaat uit: grijs en brons (bruin) getint glas.

Gematteerd (satijn) glas

Voor wat extra privacy is gematteerd (satijn) glas ideaal. Het glas is aan één zijde licht ruw gemaakt in een zuurbad (etsen), hierdoor is het ondoorzichtig maar laat het nog wel licht door. Ook gematteerd (satijn) glas is beschikbaar in een standaard variant en een extra heldere variant.

Gezandstraald glas

Zoekt u zowel privacy als optimale transparantie dan is een glazen deur Bjorn op bestaande paumelles met een zandstraal patroon een goede optie. U kunt kiezen uit drie verschillende zandstraal patronen. Bij zandstralen worden delen van het glasoppervlak ruw gemaakt, hierdoor is het glas plaatselijk ondoorzichtig maar laat het wel licht door. Liever een eigen ontwerp voor het zandstraalpatroon? Dan kan, wij kunnen uw ontwerp zandstralen op een glazen deur Bjorn op bestaande paumelles. Uw ontwerp ontvangen we graag als een vectorbestand in .EPS .PDF of AI formaat.

Gehard veiligheidsglas

Voor een glazen deur Bjorn is gehard veiligheidsglas een must, gehard glas is namelijk 5 tot 6 keer sterker dan ongehard glas. In het onwaarschijnlijke geval dat een glazen deur Bjorn toch breekt zal het in kleine korrels uit elkaar vallen in plaats van grote scherpe scherven zoals bij ongehard glas.

Zandstraalpatronen

Met een zandstraal patroon kunnnen matte banen op een glazendeur worden gespoten. De matte banen zorgen ervoor dat er meer privacy is met het behoud van lichtinval. 

Hieronder staan drie verschillende patronen. Mocht u zelf een mooi patroon of logo op een deur willen zandstralen dan is dat ook mogelijk.

Eigen patroon of logo zandstralen?

Illustraties, teksten en vormen met één kleur per element ontvangen wij graag als vectorbestand in het bestandsformaat:

 • EPS, PDF of AI

Zo is de afbeelding schaalbaar zonder kwaliteitsverlies. Bij een vectorbestand is de instelling van resolutie niet van toepassing.

Beslag

De scharnieren en het slot van glasdeur Bjorn voor op bestaande paumelles hebben een rvs afwerking. Het beslag voor de glazen deur Bjorn voor op bestaande paumelles is stevig en heeft een lange levensduur. Het slot kan worden besteld met een cilinderslot en drie bijbehorende sleutels, een zogenaamd dag- en nachtslot. Wilt u de glazen deur gebruiken voor toilet of badkamer? Kies dan voor een vrij/bezet-slot.

 

Extra luxe beslag

Voor extra luxe en comfort kunt u ook kiezen voor hydraulisch sluitende scharnieren. Deze optie zorgt er voor dat de deur licht geremd wordt bij openen maar ook gecontroleerd wordt gesloten na openen, de snelheid van het sluiten kan traploos ingesteld worden. Ook is het scharnier voorzien van een aanslag op 90 graden, de deur blijft dus open staan als u dat wenst. De hydraulisch sluitende scharnieren zijn toepasbaar in zowel stompe als opdekkozijn mits de sponning tenminste 25 mm diep is.

 

Glazen opdekdeur Bjorn voor op bestaande paumelles kan worden geplaatst op de bestaande scharnieren van uw opdekkozijn. Bij de optie 'aantal scharnieren' kunt u aangeven of uw bestaande deur twee of drie scharnieren heeft.

Levering

Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de aflevering van uw order af stemmen. Een dag voor de levering ontvangt u per e-mail een bericht met het verwachte tijdvak van levering of een track & trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen.

Aanvullend transport mogelijk

De levering van uw bestelling is standaard tot achter de eerste drempel van uw woning. Aanvullend transport zoals naar boven tillen of takelen kan optioneel worden aangevraagd bij Glazz.

Kwalitatief transport binnen de Benelux

We werken alleen met vervoerders die kwetsbare materialen goed en probleemloos kunnen bezorgen. Ons logistieke netwerk beslaat Nederland (incl de waddeneilanden) ook België en Luxemburg. Levering buiten de Benelux is mogelijk op aanvraag.

Monteren

Met zijn tweeën kunt u de glazen deur Bjorn op bestaande paumelles met behulp van de gedetailleerde montagehandleiding eenvoudig zelf monteren. Ziet u het niet zitten om de deur zelf te plaatsen? Maak u niet langer druk en bestel er gelijk een Vakman bij. Onze Vakmannen zitten verspreid over het hele land en plaatsen de deur graag voor u. Voor € 245,00 per deur wordt de deur op iedere locatie in Nederland voor u gemonteerd.

Glazen deur Bjorn op bestaande paumelles kan worden gemonteerd in (houten) kozijnen voor stompe en opdekdeuren. Bij de optie 'scharnieren' kunt u aangeven welk type scharnieren u nodig heeft. Glazen deuren kunnen zowel worden gebruikt als opdekdeur als stompe deur. Hierbij is het wel van belang om de juiste scharnieren toe te passen. Niet zeker wat voor soort kozijn u heeft? Kijk dan onder het tabblad "Uitleg scharnier".


Kan ik de deur in een stompkozijn plaatsen? 

De glazen binnendeuren Bjorn op bestaande paumelles van glazz.nl zijn toe te passen in stompe kozijnen. U kunt het gewenste scharnier selecteren bij 'scharnieren deur'. Kan het slot van deur Bjorn op bestaande paumelles worden omgedraaid? Wanneer u de draairichting van de deur wilt wijzigen, kunt u eenvoudig de schoot van het slot omdraaien. Raadpleeg hiervoor de montagehandleiding van het slot. 

Onderhoud

Wij adviseren uw deur na montage schoon te maken met de glazzprotector, naast het schoonmaken laat dit middel een beschermende laag achter voor 6-8 weken. deze beschermende laag is vuilafstotend. Tussentijds kunt u het glas het beste reinigen met glazzcleaner of water. Wij adviseren geen chemische of schurende middelen te gebruiken, deze tasten de beschermlaag aan. 

Kwaliteit

Glazz ontzorgt 

Al onze producten worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Door onze kennis, ervaring en een netwerk van ervaren inmeters en monteurs verzorgen wij kwaliteitsproducten door de hele Benelux. Kortom een complete en unieke aanpak. 

Compromisloze Service 

Kiest u voor de inmeetservice dan garandeert Glazz een passend product. Mocht het toch niet passen dan regelt Glazz een vervangend product. Dat is onze compromisloze service. Voor monteren door onze monteur geldt een garantie van een jaar op de montage. 

Glas uit eigen fabriek 

Glazz.nl is onderdeel van Steinfort glas, de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glasbestelling. Door de kennis binnen Steinfort en Glazz te bundelen adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van glasproducten. 

Kwaliteitsnormering 

Voor het bewerken van vlakglas zijn normen vastgesteld om de kwaliteit te waarborgen en te boordelen volgens een vaste systematiek. Al het glas geleverd door Glazz.nl B.V. wordt geproduceerd volgens de NEN-EN 12150 en NEN-EN-ISO 12543. Dit zijn de normen voor thermisch gehard natronkalkveiligheidsglas, gelaagd glas en gelaagd veiligheidsglas. Op basis van deze normen voldoet het glas aan de CE-markering. 

Glazz Academy 

Glazz.nl heeft monteurs door het hele land die uw product graag voor u plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het inmeten en monteren goed gebeurt verzorgen wij regelmatige productgerichte trainingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het volledige traject van bestelling tot plaatsing tot in de puntjes is verzorgd.


Prijs berekenen | Glazen deur op 3 bestaande paumelles | Bjorn

Selecteer hieronder de gewenste opties: Beoordeling:

Afmetingen Bjorn | 3 paumelles

Glassoort

Slotkast en krukstel

Valdorpel

Zandstraalpatroon

Inmeten

Monteren

Levertijd

€ 599,00 € 524,00
Levering: Nederland en België
Levertijd: 10 tot 12 werkdagen
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Nu gratis inmeten voor producten boven de € 250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new