Glazen aanslagdeur Bjorn is de ideale deur voor een stalen kozijn en past zowel in een opdek kozijn als een stomp kozijn. Met drie RVS finish scharnieren die op de bestaande paumelles geplaatst kunnen worden, wordt de glazen deur in het kozijn gehangen. U hoeft dus geen aanpassingen te doen aan het kozijn! De meegeleverde scharnieren kunnen worden geplaatst op stiften met een diameter van 7, 8 of 10mm dik. Deze scharnieren dragen een glazen deur die maximaal 1.000mm breed is. Heeft u drie scharnieren? Bekijk dan de glazen deur Bjorn op 2 bestaande paumelles

Alle glazen deuren van GLAZZ® worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek en zijn beschikbaar in verschillende glassoorten. U heeft de keuze uit verschillende type loopsloten met of zonder slot. De hoogte van het loopslot bepaalt u zelf.  

De glazen binnendeur Bjorn wordt vaak toegepast in de woonkamer, kantoor, hal, slaapkamer of naar de badkamer. Door bijvoorbeeld te kiezen voor satijnglas, creëert u meer privacy wat bij een slaapkamer, toilet en badkamer wenselijk is. 

De glazen deur is gemaakt van 8mm gehard veiligheidsglas en gaat niet kapot als deze hard in het kozijn klapt. Rondom sluit de deur aan in het kozijn op de kier onderaan de deur na. Dit is een kier van 10mm die optioneel af te sluiten is met een valdorpel. Laat de deur door GLAZZ® inmeten dan krijgt u van ons 100% pasgarantie en weet u zeker dat de perfect past.

Lees meer
Selecteer hieronder de gewenste opties:

Afmetingen Bjorn | 3 paumelles

Glassoort

Slotkast en krukstel

Valdorpel

Zandstraalpatroon

Monteren

Levertijd

Op maat gemaakt in eigen fabriek
  Inmeetservice met 100% pasgarantie
 Scherpe prijs, hoge kwaliteit
 Achteraf betalen, geen verzendkosten

© Copyright 2015-2018 - Glazz®