Glazen binnendeur Bjorn XL is de ideale deur voor een stalen kozijn en past zowel in een opdek kozijn als een stomp kozijn. Met drie RVS finish scharnieren die op de bestaande paumelles geplaatst kunnen worden, wordt de glazen binnendeur in het kozijn gehangen. U hoeft dus geen aanpassingen te doen aan het kozijn! De meegeleverde scharnieren kunnen worden geplaatst op stiften met een diameter van 7, 8 of 10mm dik. Deze scharnieren dragen een glazen deur die maximaal 1.000mm breed is. De maximale sponningsdiepte voor deze scharnieren is 24mm. Heeft u twee scharnieren? Bekijk dan de glazen binnendeur Bjorn

Alle glazen deuren van GLAZZ® worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek en zijn beschikbaar in verschillende glassoorten. U heeft de keuze uit verschillende type loopsloten met of zonder slot. De hoogte van het loopslot bepaalt u zelf.  

De glazen binnendeur Bjorn wordt vaak toegepast in de woonkamer, kantoor, hal, slaapkamer of naar de badkamer. Door bijvoorbeeld te kiezen voor satijnglas, creëert u meer privacy wat bij een slaapkamer, toilet en badkamer wenselijk is. 

De glazen deur is gemaakt van 8mm gehard veiligheidsglas en gaat niet kapot als deze hard in het kozijn klapt. Rondom sluit de deur aan in het kozijn op de kier onderaan de deur na. Dit is een kier van 10mm die optioneel af te sluiten is met een valdorpel. Laat de deur door GLAZZ® inmeten dan krijgt u van ons 100% pasgarantie en weet u zeker dat de perfect past.

Glazen deur Bjorn XL:

  • 8mm dik gehard veiligheidsglas
  • Loopslot met krukstel
  • Drie scharnieren scharnieren in RVS finish
  • Drie busjes om de stift passend te maken
  • Slotplaat voor kozijn
  • Bevestigingsmateriaal

Glazz helpt u graag: