Kies voor licht en design door een dubbele glazen taatsdeur toe te voegen aan uw interieur. In nissen en doorgangen zonder kozijn, kunt u eenvoudig een dubbele taatsdeur plaatsen. Dubbele glazen taatsdeur Sander wordt gemonteerd met boven- en onderschoen. Er worden 4 gaten in de vloer en 2 in het plafond gemaakt. Wanneer de boven- en onderschoen zijn toegepast kan de deur +150º en -150º draaien. De optie boven- en onderschoen is alleen geschikt voor binnentoepassingen voor deuren tot 1.000mm breed. Het scharnier zorgt er voor dat de deur gecontroleerd sluit in de middenpositie. De deur kan in beide richtingen worden geopend.

De scharnieren en het slot hebben een RVS afwerking, is stevig en heeft een lange levensduur. Het slot kan worden besteld met een cilinderslot en drie bijbehorende sleutels, een zogenaamd dag- en nachtslot. 

Dubbele glazen pendeldeur Sander levert GLAZZ® op maat. U hoeft alleen maar door te geven hoe groot de nis is. Wij maken het glas passend! De deuren kunnen maximaal 1.000mm breed worden.

Dubbele glazen pendeldeur Sander van Glazz:

  • 2 glazen deuren van 10mm dik gehard glas
  • Bevestigingsmateriaal

Glazz helpt u graag:

  • Gratis proefmonsters (zonder verzendkosten)
  • Gratis* inmeten met 100% pasgarantie
  • Professionele montage door een vakman van Glazz?