Omschrijving

De glazen taatsdeur met zwart beslag van Glazz.nl is geschikt voor kozijnloze nissen en doorgangen. De glazen deur is uitgevoerd in 10 mm gehard veiligheidsglas en is voorzien een hydraulisch scharnier in de onderschoen die een deurbreedte van 1000mm kan dragen. Wenst u toch een kozijn dan adviseren we een profielloos frame van tenminste 100 mm breed. Opdek of stompe kozijnen zijn niet geschikt. 

Een taatsdeur kan +150 graden en -150 graden draaien sluit zich zelf automatisch in de vooraf ingestelde middenpositie. Ook heeft de deur een ruststand op +90 en -90 graden. In dit geval is de deur in een van beide richtingen geopend. Door het toevoegen van een T-greep maakt u van uw glazen taatsdeur een smaakvol geheel. Voor de zwarte boven- en onderschoen worden 4 gaten in de vloer en 2 in het plafond gemaakt. 

Productinformatie glazen taatsdeur Sander:

 • Glazen deur van 10 mm dik gehard glas.
 • Maximaal 1000mm breed
 • Hydraulisch scharnier met onderschoen in zwart
 • Bovenschoen met beugel voor plafondmontage.
 • Bevestigingsmateriaal.

Glazz helpt u graag:

 • Gratis proefmonsters (zonder verzendkosten)
 • Gratis* inmeten met 100% pasgarantie
 • Professionele montage door een vakman van Glazz?

Inmeten

Zekerheid en gemak, dat krijgt u als u kiest voor het inmeten door Glazz. We beschikken over een netwerk van geschoolde monteurs in de Benelux welke bij u op locatie de situatie beoordelen en inmeten. Naast het gemak krijgt u van ons de garantie dat uw glazen taatsdeur Sander perfect past! Is er ergens toch een kink in de kabel dan is dit onze verantwoordelijkheid en leveren wij kosteloos een nieuwe glazen taatsdeur Sander. 

Bij uw bestelling kiest u voor de optie inmeten via Glazz. De monteur maakt dan binnen twee werkdagen een afspraak met u en zorgt er voor dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan Glazz. Wij zullen op basis van de inmeet gegevens een vrijblijvende offerte voor u maken.

 • 100% pasgarantie
 • Inmeet kosten retour bij een orderwaarde boven de € 250,-
 • Zekerheid en gemak
 • Nederland, Belgie en Luxemburg
 • Ervaren glas monteurs
 • Binnen twee werkdagen een afspraak ingepland

Alleen het inmeten bestellen

Voor het inmeten en het beoordelen van de situatie kan ook eerst alleen het inmeten worden besteld. Voor het inmeten op locatie wordt € 95,00 gerekend, dit tarief is inclusief btw, voorrijkosten en pasgarantie. Bestelt u binnen 3 maanden na het inmeten voor tenminste € 250,00 dan betalen wij u de kosten voor het inmeten terug. Na het inmeten krijgt u van ons een vrijblijvende offerte.

Zelf inmeten

Het inmeten is niet extreem moeilijk, hooguit een secuur klusje. Wilt u graag zelf inmeten? Geen probleem, per product hebben we instructies beschikbaar waar u op moet letten. Toch nog vragen? Dan heeft u altijd nog onze helpdesk achter de hand.

 • Inmeet instructie
 • Telefonische helpdesk
 • 4 Gratis glas proefmonsters
 • Onze montagevideo’s

Levering

Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de aflevering van uw order af stemmen. Een dag voor de levering ontvangt u per e-mail een bericht met het verwachte tijdvak van levering of een track & trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen.

Aanvullend transport mogelijk

De levering van uw bestelling is standaard tot achter de eerste drempel van uw woning. Aanvullend transport zoals naar boven tillen of takelen kan optioneel worden aangevraagd bij Glazz.

Kwalitatief transport binnen de Benelux

We werken alleen met vervoerders die kwetsbare materialen goed en probleemloos kunnen bezorgen. Ons logistieke netwerk beslaat Nederland (incl de waddeneilanden) ook België en Luxemburg. Levering buiten de Benelux is mogelijk op aanvraag.

Montage

Met zijn tweeën kunt u glazen taatsdeur Sander eenvoudig zelf monteren. Ziet u het niet zitten om de deur zelf te plaatsen? Maak u niet langer druk en bestel er gelijk een Vakman bij. Onze Vakmannen zitten verspreid over het hele land en plaatsen de deur graag voor u. Voor € 439,00 per deur wordt de deur op iedere locatie in Nederland voor u gemonteerd.

Scharnieren glazen taatsdeur

Glazen taatsdeur Sander wordt gemonteerd met boven- en onderschoen.

Met de boven- en onderschoen worden er 4 gaten in de vloer en 2 in het plafond gemaakt. Wanneer de boven- en onderschoen zijn toegepast kan de deur +150 graden en -150 graden draaien. Een taatsdeur sluit zich zelf automatisch in de vooraf ingestelde middenpositie. Ook heeft de deur een ruststand op +90 en -90 graden. 

 

Kwaliteit

Glazz ontzorgt 

Al onze producten worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Door onze kennis, ervaring en een netwerk van ervaren inmeters en monteurs verzorgen wij kwaliteitsproducten door de hele Benelux. Kortom een complete en unieke aanpak. 

Compromisloze Service 

Kiest u voor de inmeetservice dan garandeert Glazz een passend product. Mocht het toch niet passen dan regelt Glazz een vervangend product. Dat is onze compromisloze service. Voor monteren door onze monteur geldt een garantie van een jaar op de montage. 

Glas uit eigen fabriek 

Glazz.nl is onderdeel van Steinfort glas, de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glasbestelling. Door de kennis binnen Steinfort en Glazz te bundelen adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van glasproducten. 

Kwaliteitsnormering 

Voor het bewerken van vlakglas zijn normen vastgesteld om de kwaliteit te waarborgen en te boordelen volgens een vaste systematiek. Al het glas geleverd door Glazz.nl B.V. wordt geproduceerd volgens de NEN-EN 12150 en NEN-EN-ISO 12543. Dit zijn de normen voor thermisch gehard natronkalkveiligheidsglas, gelaagd glas en gelaagd veiligheidsglas. Op basis van deze normen voldoet het glas aan de CE-markering. 

Glazz Academy 

Glazz.nl heeft monteurs door het hele land die uw product graag voor u plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het inmeten en monteren goed gebeurt verzorgen wij regelmatige productgerichte trainingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het volledige traject van bestelling tot plaatsing tot in de puntjes is verzorgd.


Prijs berekenen | Glazen taatsdeur met zwart beslag | Sander

Selecteer hieronder de gewenste opties:

Afmeting industriële taatsdeur

Glassoort

Greep zwart

Zandstraalpatroon

Inmeten

Monteren

€ 707,00 € 607,00
Levering: Nederland en België
Levertijd: 10 tot 12 werkdagen
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Nu gratis inmeten voor producten boven de € 250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new