Omschrijving

Badwand Lieke kenmerkt zich door zijn elegante ontwerp. Met een U-profiel wordt de badwand van glas aan de muur bevestigd. Hieronder voert u de maat eenvoudig in om de prijs te berekenen.

Schuine zijde nodig? 

Alle hoeken van een badwand zijn standaard 90 graden. Heeft u een schuine zijde nodig? Bestel dan de badwand met de gratis inmeetservice zodat de schuine zijde juist bepaald kan worden. Per schuine zijde wordt een meerprijs van € 37,50 gerekend.

 • Glazen badwand van 8 mm dik gehard veiligheidsglas
 • U-profiel voor wandbevestiging
 • Bevestigingsmateriaal
 • Montagehandleiding glazen badwand Lieke

Glazz helpt u graag

Inmeten

Zekerheid en gemak dat krijgt u als u kiest voor het inmeten door Glazz. We beschikken over een netwerk van geschoolde inmeters en monteurs in de Benelux welke bij u op locatie de situatie beoordelen en inmeten. Naast het gemak krijgt u van ons de garantie dat uw glazen badwand Lieke perfect past! Is er ergens toch een kink in de kabel dan is dit onze verantwoordelijkheid en leveren wij kosteloos een nieuwe glazen badwand Lieke. 

Bij uw bestelling kiest u voor de optie inmeten via Glazz. De inmeter maakt dan binnen twee werkdagen een afspraak met u en zorgt er voor dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan Glazz. Wij zullen op basis van de inmeet gegevens een vrijblijvende offerte voor u maken.

 • 100% pasgarantie
 • Inmeet kosten retour bij een orderwaarde boven de € 250,-
 • Zekerheid en gemak
 • Nederland, Belgie en Luxemburg
 • Ervaren glas inmeters en monteurs
 • Binnen twee werkdagen een afspraak ingepland

Alleen het inmeten bestellen

Voor het inmeten en het beoordelen van de situatie kan ook eerst alleen het inmeten worden besteld. Voor het inmeten op locatie wordt € 95,00 gerekend, dit tarief is inclusief btw, voorrijkosten en pasgarantie. Bestelt u binnen 3 maanden na het inmeten voor tenminste € 250,00 dan betalen wij u de kosten voor het inmeten terug. Na het inmeten krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Inmeten bestellen

Zelf inmeten

Het inmeten is niet extreem moeilijk, hooguit een secuur klusje. Wilt u graag zelf inmeten? Geen probleem, per product hebben we instructies beschikbaar waar u op moet letten. Toch nog vragen? Dan heeft u altijd nog onze helpdesk achter de hand.

 • Telefonische helpdesk
 • 4 Gratis glas proefmonsters
 • Onze montagevideo’s

Maatvoering

U kunt hier de inmeetinstructie van glazen douchedeur Iris downloaden (deze kan voor de badwand Lieke worden gebruikt.

Maatvoering van Douchdeur 

Glassoorten

Voor de glazen badwand Lieke is een ruime keuze aan glassoorten beschikbaar. Alle glassoorten hebben met elkaar gemeen dat ze altijd worden geleverd van gehard veiligheidsglas. Hiermee voldoet het glas aan de geldende veiligheidsnormen maar is het ook temperatuur en UV-bestendig. De glazen badwand Lieke wordt altijd rondom "PP" geslepen. "PP" wil zeggen dat de zijkanten van het glas recht en glad geslepen worden, de randen worden voorzien van een schuine kant (facet) van 1 x 1 mm. 

Gekleurd

 • Dekkend gekleurd glas hoogglans
 • Dekkend gekleurd glas mat

Nieuwsgierig welke glassoorten beschikbaar zijn? Bekijk ons assortiment en bestel een gratis proefmonsters.

Lees meer

Zandstralen

Zoekt u zowel privacy als optimale transparantie dan is een glazen badwand Lieke met een zandstraalpatroon een goede optie. Glazz biedt de volgende mogelijkheden.

 • Privacybaan in het midden
 • Eigen zandstraalpatroon

Privacybaan in het midden

Een gematteerde privacybaan in het midden (van 500 mm vanaf de onderkant tot aan 500 mm vanaf de bovenkant) wordt ruw gemaakt. Hierdoor wordt het glas deels ondoorzichtig maar laat het wel licht door. 

Eigen ontwerp

Liever een ander ontwerp voor het zandstraalpatroon? Dat kan, wij kunnen uw eigen ontwerp zandstralen op een glazen douchewand Daisy. Het ontwerp ontvangen wij graag als een vectorbestand in .EPS .PDF of AI formaat.

Beslag

Beslag glazen badwand Lieke Badwand Lieke wordt standaard geleverd met een U-profiel in chroom finish. Gaat u voor de beste kwaliteit met een strak design? Kies dan voor het Exclusive beslag. Het Exclusive beslag is van het Duitse merk Pauli + Sohn. Pauli + Sohn staat voor Duitse degelijkheid en dat merkt u direct zodra u het scharnier in uw handen heeft. Met de bijgeleverde afdekkapjes bij het Exclusive beslag werkt u schroefverbindingen strak weg. Het Exclusive beslag is leverbaar in glans chroom, mat chroom en rvs finish. Hier kunt u meer lezen over de verschillende soorten beslag. 

Zowel de Basic als de Exclusive scharnieren hebben een zogenaamd 'instelbaar nulpunt'. In het scharnier kunt u met het meegeleverde inbussleuteltje de nulstand instellen. De nulstand is de stand waarin de badwand parallel met het bad loopt. Met het instelbare nulpunt kunt u de gesloten stand altijd haaks instellen op de bevestigingsmuur of paralel aan de badrand. De wand zal automatisch in deze stand terug gaan binnen een radius van 5 graden van de gesloten stand. De scharnieren van glazen douchedeur Lieke werken zo dat u de deur zowel naar binnen als naar buiten kunt openen. Standaard wordt badwand Lieke geleverd zonder deurknopje. In het glas is een ronde sparing aangebracht waarmee u de deur kunt openen. Natuurlijk is deze ronde sparing geslepen zodat u de deur veilig kunt gebruiken. Wilt u liever een deurknopje dan kunt u kiezen uit deurknopjes die passen bij de scharnieren.

Heeft de badwand een aanslag?

De badwanden van GLAZZ® zijn zo ontwikkeld dat afdekstrips of een aanslag niet nodig zijn. De scharnieren zijn voorzien van een zogenaamd nulpuntinstelling. Hierdoor sluit de badwand automatisch op de vooraf ingestelde positie en is een aanslag overbodig.

Is de badwand voorzien van plastic strips?

De badwanden van GLAZZ® zijn zo ontwikkeld dat de kieren tussen het glas minimaal zijn. Lekkage door deze kieren is te verwaarlozen. Het weglaten van de strips heeft positieve invloed op de hygiëne en draagt bij aan het strakke design.

Levering

Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de aflevering van uw bestelling af stemmen. Een dag voor de levering ontvangt u per e-mail een bericht met het verwachte tijdvak van levering of een track & trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen.

Aanvullend transport mogelijk

De levering van uw bestelling is standaard tot achter de eerste drempel van uw woning. Aanvullend transport zoals naar boven tillen of takelen kan optioneel worden aangevraagd bij Glazz.

Kwalitatief transport binnen de Benelux

We werken alleen met vervoerders die kwetsbare materialen goed en probleemloos kunnen bezorgen. Ons logistieke netwerk beslaat Nederland (incl de waddeneilanden) ook België en Luxemburg. Levering buiten de Benelux is mogelijk op aanvraag.

Montage

Door het hele land hebben wij Vakmannen die de badwand graag voor u monteren. Selecteer 'monteren op locatie' en voor slechts € 195,00 wordt u helemaal ontzorgd. De monteur heeft ongeveer een dagdeel nodig om de badwand van glas te monteren. Natuurlijk wordt de afspraak voor de montage in goed overleg gepland.

Onderhoud

U beschermt het glas tegen vuil- en kalkaanslag met de optionele kalk- en vuillwerende coating. Deze coating zorgt er voor dat kalk en vuil zich minder goed kunnen hechten aan het glas. De coating zorgt er niet voor dat u niet meer hoeft schoon te maken, maar het maakt het wel makkelijker. De beschermende coating wordt aan één zijde van het glas aangebracht, deze zijde is herkenbaar gemaakt middels een sticker.

Wij adviseren om het glas na montage schoon te maken met de GLAZZprotector, naast het schoonmaken laat dit middel een beschermende laag achter voor 6-8 weken. Deze beschermende laag voorkomt kalk- een zeepaanslag. Tussentijds kunt u het glas het beste reinigen met GLAZZcleaner of water. Wij adviseren geen chemische of schurende middelen te gebruiken, deze tasten de beschermlaag aan.

Kwaliteit

Glazz ontzorgt 

Al onze producten worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Door onze kennis, ervaring en een netwerk van ervaren inmeters en monteurs verzorgen wij kwaliteitsproducten door de hele Benelux. Kortom een complete en unieke aanpak. 

Compromisloze Service 

Kiest u voor de inmeetservice dan garandeert Glazz een passend product. Mocht het toch niet passen dan regelt Glazz een vervangend product. Dat is onze compromisloze service. Voor monteren door onze monteur geldt een garantie van een jaar op de montage. 

Glas uit eigen fabriek 

Glazz.nl is onderdeel van Steinfort glas, de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glasbestelling. Door de kennis binnen Steinfort en Glazz te bundelen adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van glasproducten. 

Kwaliteitsnormering 

Voor het bewerken van vlakglas zijn normen vastgesteld om de kwaliteit te waarborgen en te boordelen volgens een vaste systematiek. Al het glas geleverd door Glazz.nl B.V. wordt geproduceerd volgens de NEN-EN 12150 en NEN-EN-ISO 12543. Dit zijn de normen voor thermisch gehard natronkalkveiligheidsglas, gelaagd glas en gelaagd veiligheidsglas. Op basis van deze normen voldoet het glas aan de CE-markering. 

Glazz Academy 

Glazz.nl heeft monteurs door het hele land die uw product graag voor u plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het inmeten en monteren goed gebeurt verzorgen wij regelmatige productgerichte trainingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het volledige traject van bestelling tot plaatsing tot in de puntjes is verzorgd.


Prijs berekenen | Glazen badwand met u-profiel Lieke

Selecteer hieronder de gewenste opties: Beoordeling:

Afmeting badwand Lieke

Glassoort

U-profiel

Privacybaan

Kalk- en vuilwerende coating

Inmeten

Monteren

€ 249,00
Levering: Nederland en België
Levertijd: 10 tot 12 werkdagen
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Nu gratis inmeten voor producten boven de € 250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new