Zwarte glasplaat op maat

Glasplaat keuken hoogglans zwart (2)

Zwarte glasplaat op maat

Ben je op zoek naar een zwarte glasplaat? Dan kunnen we je verder helpen! Of je nu een zwarte glasplaat voor op de tafel, een meubelplaat of een zwarte keukenachterwand zoekt, dat maakt voor ons niet uit. We maken alle glasplaten op maat in onze fabriek. Wanneer het glas op maat gemaakt is zorgen we voor een dekkende zwart kleur. Deze kleur wordt met een keramische verf op het glas aangebracht en kan er daarna nooit meer van af. De zwarte kleur is uv-bestendig en krasvast. Ideaal voor in de keuken of voor op een tafel of kast. Ben je nog niet helemaal zeker van de kleur? Bekijk dan ons ruime assortiment aan kleuren. Naast zwart hebben we ook wit, antraciet, grijs, groen, geel etc. Bestel eerst een proefmonster en bekijk het glas thuis.

Hoogglans of mat zwarte glasplaat

Glas kennen we allemaal als glas waar je doorheen kan kijken. Maar wanneer je glas bewerkt met een zwarte keramische verf, dan kan je er niet meer doorheen kijken. Met een dekkende zwarte laag kan je het glas nu tegen een wand plaatsen als keukenachterwand of op een tafel neerleggen. Hierdoor krijgt jouw tafel een zwarte hoogglans uitstraling. Wil je liever dat het glas minder spiegelt? Kies dan voor de mat zwarte variant. Hierbij wordt satijnglas gebruikt. Door het ruwe oppervlak aan de bovenzijde spiegelt het glas minder. Bij satijnglas wordt de zwart keramische verf op de gladde zijde aangebracht.

Glasplaat keuken mat zwart (3)
Glasplaat keuken zwart
 

Sterk en duurzaam zwart glas

Alle producten van GLAZZ® zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst vijf keer sterker dan normaal, ongehard glas. Gehard veiligheidsglas beschadigd en breekt veel minder snel dan ongehard glas waardoor producten van glas op maat gemiddeld een langere levensduur hebben. Gebeurt er iets waardoor het glas toch breekt? Dan breekt het ook meteen in duizenden stukjes. Dat is wel zo veilig natuurlijk!

Gratis inmeetservice

Omdat we het glas op maat maken, is het belangrijk dat je de juiste maten aan ons doorgeeft. Veel klanten vinden het lastig om een inmeting helemaal zelf te doen. Dat begrijpen we bij GLAZZ® heel goed. Want het komt ook wel heel nauwkeurig. Voor klanten die de inmetingen willen laten doen hebben we onze inmeetservice in het leven geroepen. We helpen je met het bepalen van het juiste product en de maat, waardoor het glas perfect past.

Bij de inmeetservice komen we het product bij jou inmeten, zodat je zeker weet dat de juiste maten worden doorgegeven. Hier geven we zelfs 100% pasgarantie op. Mocht het glas uiteindelijk toch niet passen, dan krijg je van ons een nieuw product. Daar doen we niet zo moeilijk over en dat is voor jou natuurlijk wel zo prettig.

Direct van de fabrikant

Heb je jouw glas op maat bestelt in onze webshop? Dan gaan we direct voor je aan de slag met de productie. Want bestel je bij ons? Dan bestel je direct van de fabrikant. Voor vragen over de productie, de levertijd of het onderhoud van jouw glasplaat heb je direct contact met de makers van je glasproduct. Omdat we het in onze eigen fabriek maken kunnen we ons glas supersnel leveren. Je bestelling heb je binnen enkele dagen al in huis!

We bestaan inmiddels al langer dan honderd jaar. We durven daarom best van onszelf te zeggen dat we verstand hebben van glas. GLAZZ® is veel meer dan alleen een glashandel. We kunnen je er alles over vertellen en delen graag onze kennis met jou.

Heb je bijvoorbeeld ons advies nodig? Onze glasspecialisten nemen je graag mee in de mogelijkheden van glas op maat. Kom je er niet uit? Maak het jezelf niet te moeilijk en maak gebruik van de kennis en kunde die we in huis hebben.

Ons assortiment met producten van glas

Onze glasplaten zijn op maat samen te stellen en je ziet de prijs direct op de website. Je wilt wel meteen weten wat het je gaat kosten. Glas op maat bestellen is dus heel eenvoudig: of je nu op zoek bent naar een glasplaat voor een keuken, Schuifdeur voor in de wand of een tafelblad.

Neem direct eens een kijkje in ons assortiment. Bekijk meteen welke producten van glas op maat we nog meer verkopen en waar we nog meer in zijn gespecialiseerd.

Gerelateerde onderwerpen