Glashandel Rotterdam

Je hebt jouw glashandel voor Rotterdam gevonden: GLAZZ®. Voor al je glas op maat. Of het nu keuken achterwanden zijn, glas voor buiten op het terras of glazen deuren. Alles op maat, met gratis proefmonsters en inmeten met pasgarantie. Wat wil je nog meer?

Glas op maat

Het laten maken van glas op maat is bij GLAZZ® in vertrouwde handen. Al meer dan 100 jaar produceren we zelf glas en maken we er mooie producten van, zoals douchewanden, douchedeuren, keuken achterwanden, taatsdeuren en sinds kort ook kuchschermen. Alles is op maat te maken. En GLAZZ® laat zich als glashandel voor Rotterdam niet kennen. We bieden gratis proefmonsters, een inmeetservice met pasgarantie en als je het zelf liever niet plaatst, kun je gebruik maken van onze montageservice. 

Gratis proefmonsters

Het is altijd spannend om glas op maat te bestellen. Je bent natuurlijk enorm benieuwd hoe het glas van jouw keuze er uit ziet. GLAZZ® biedt de mogelijkheid om gratis een proefmonster te bestellen. De proefmonsters zijn gratis en worden snel bij je thuis geleverd. Zo kun je goed bekijken hoe het glas er uit ziet. Per bestelling mag je 4 proefmonsters uitzoeken.

Maak gebruik van onze montageservice

GLAZZ®, de glashandel voor Rotterdam, levert het glas op maat binnen enkele dagen na je bestelling. Natuurlijk helpen we je met de montage, mocht je daar niet helemaal uit komen. Heb je glas op maat besteld voor de badkamer, de keuken of waar ook in huis? Maar wil je de montage uitbesteden omdat je het zelf niet aan durft of er geen tijd voor hebt? Dan ontzorgen wij jou volledig en helpen je graag als je onze montageservice nodig hebt. 

In Rotterdam op zoek naar een glashandel?

We hopen dat je hier alle informatie hebt gevonden om een keuze te maken om jouw glasoplossing op maat bij GLAZZ®, de glashandel voor Rotterdam, te bestellen. Na jouw bestelling gaan we aan de slag en ontvang jij binnen enkele dagen wat je besteld hebt.

Mocht je toch twijfelen, vraag dan een proefmonster aan. Zeker weten dat je dan bij GLAZZ® slaagt. Bekijk het assortiment op deze website en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Er bevinden zich geen artikelen in deze categorie.