Glashandel Groningen

Ben je in Groningen of omgeving op zoek naar een glashandel of glasservice? Heb je een glasplaat nodig met specifieke afmetingen? En wil je daarom je glas op maat laten snijden? GLAZZ® is dé specialist in glas op maat oplossingen. Bestel je jouw glas bij ons, dan bestel je rechtstreeks van de fabrikant. Daardoor wordt jouw glasplaat supersnel in Groningen geleverd!

Glas op maat oplossingen in Groningen

We leveren uitsluitend glas op maat. Maatwerk. Dat is waar we écht goed in zijn. Met onze maatwerk-oplossingen weet je in ieder geval zeker dat je glas bestelt met de juiste afmetingen. Voorkom dat je achteraf met glas zit dat niet blijkt te passen. Onze klanten kiezen ervoor om bij ons een glasplaat op maat te laten snijden. 

Wil je helemaal zeker zijn van de juiste afmetingen? Kies dan voor onze gratis inmeetservice. Onze monteur uit Groningen komt graag bij je langs zodat je 100% zeker weet dat jouw glasplaat passend is. Wel zo makkelijk!

GLAZZ®: Meer dan alleen een glashandel

GLAZZ® is méér dan alleen een glashandel. Bij ons bestel je niet alleen het glas, maar we kunnen je er ook alles over vertellen. Bijvoorbeeld als je advies nodig hebt hoe je het glas wilt gaan gebruiken, bijvoorbeeld in de badkamer en keuken. We bestaan inmiddels al langer dan 100 jaar. Ervaring genoeg op het gebied van de productie, levering en verzorging van glasplaten.

Je bestelt bij GLAZZ® direct vanuit de fabriek. We hebben daardoor veel kennis in eigen huis. De producten op maat worden compleet met beslag worden geleverd. Heb je zelf het beslag al in huis? Meld je dan aan als reseller en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment van glas op maat en installatieglas. Uiteraard hoort hier ook een inkoopkorting bij.

Hebben we je inmiddels al genoeg overtuigd? Je kunt er ook voor kiezen om een gratis sample te bestellen. Zo krijg je een indruk hoe jouw glasplaat er uit komt te zien.

Maak gebruik van onze montageservice

Alsof het nog niet genoeg is. We hebben ook nog eens een montageservice! Zodra we jouw glasplaat volledig op maat hebben gesneden wordt deze geleverd en direct gemonteerd. Omdat we na je bestelling direct voor je aan de slag gaan, wordt je glas ook nog eens supersnel op maat gesneden. Onze monteurs ontzorgen je graag bij het plaatsen van je glasplaat in de keuken, in de douche of waar je het nodig hebt. Veel makkelijker kunnen we het niet voor je maken.

Op zoek naar een glashandel in Groningen? In Groningen op zoek naar een glashandel?

Bestel vandaag nog jouw glasplaat. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of bestel een inmeting. Zo ben je er zeker van dat jouw glas volledig passende afmetingen heeft. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment en ontdek waarmee we je nog meer kunnen helpen.