Glashandel Friesland

Je bent op zoek naar een glashandel of glaszetter in Friesland. Daardoor ben je nu op onze website terecht gekomen. GLAZZ® is gespecialiseerd in het produceren en leveren van glas op maat oplossingen. Vanuit onze fabriek in Franeker, Friesland leveren we iedere dag maatwerk glas aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Waar je het glas ook voor wilt gebruiken. We bedienen je optimaal. Geen vraagstuk is ons té gek!

Glas op maat oplossingen

Bij ons bestel je uitsluitend glas op maat. Bijvoorbeeld voor de achterwand van je keuken, voor een nieuwe douchedeur van glas of voor een glazen douchewand. Ook als je op zoek bent naar een glasplaat op maat van gehard of gelaagd glas ben je bij ons aan het juiste adres. Je bestelt het glas dan rechtstreeks vanuit onze fabriek. Dat is zonder tussenkomst van een groothandel, een winkel of een bouwmarkt. We leveren daardoor hoogwaardig kwaliteit glas tegen een scherpe prijs. En met 100% pasgarantie bij inmeten natuurlijk. Dat is wel zo prettig als je op zoek bent naar glas met specifieke afmetingen.

Gratis inmeten bij GLAZZ®

Je wilt toch écht voorkomen dat je glas bestelt dat uiteindelijk niet lijkt te passen. We hebben inmiddels ervaren dat veel klanten het lastig vinden om een goede inmeting zelf te doen. Dat vinden we best logisch. Dat is ook niet eenvoudig. Daarom hebben we de inmeetservice in het leven geroepen. Je maakt een afspraak via onze site met één van onze monteurs en je bent er zeker van dat jouw glas op de juiste maten wordt gesneden en geleverd.

Maak gebruik van onze montageservice

Bij GLAZZ® bestel je glas voor de meest uiteenlopende producten. Nadat je jouw glas op maat hebt bestelt gaan we direct aan de slag met het op maat snijden van het glas. Je krijgt jouw glasplaat zelfs al binnen enkele dagen thuis geleverd. Wil je het glas ook meteen geplaatst hebben? Maak dan gebruik van onze montageservice. Onze ervaren monteurs ontzorgen je volledig met het plaatsen van jouw glasplaat in bijvoorbeeld je douche of keuken. Ideaal voor als je zelf niet handig bent of als je er zelf geen zin in hebt.

Dé glashandel uit Friesland

GLAZZ® is dé glashandel uit Friesland voor jouw glas op maat oplossing. Bekijk ons assortiment en ontdek hoe en waarmee we je bedienen. Bestel je glas op maat