Glashandel Den Haag

Je wilt graag glas op maat laten maken en zoekt een glashandel in Den Haag? Voor Glazz® is dat geen probleem. GLAZZ® produceert in eigen fabriek glas op maat oplossingen voor zakelijke opdrachten en particulieren. Wij zorgen dat het bij jou in Den Haag wordt geleverd. Er zijn vele toepassingsmogelijkheden en ook jouw wensen kunnen wij invullen.

Glas op maat

Waar jij ook glas op maat voor nodig hebt GLAZZ® levert het. Of het nu gaat om een glasplaat op maat, een keukenachterwand, glas voor de badkamer of voor op kantoor. Je vindt het bij GLAZZ®. Laat je inspireren en verbaas je over de mogelijkheden die we je bieden. Er kan echt veel meer met glas dan je denkt.

Ben je er toch niet helemaal zeker van welk glas je moet kiezen? Bestel dan een gratis proefmonster en krijg een idee hoe jouw glasproduct eruit komt te zien. Dat geeft je toch even net die extra zekerheid voordat je gaat bestellen.

Gratis inmeten met 100% pasgarantie

Jij hebt een mooi idee om glas toe te passen, maar het moet wel op maat worden gemaakt. Het inmeten van glas is best spannend. Je wilt toch écht dat het in één keer past. En dat begrijpen wij als geen ander. Het is natuurlijk goed mogelijk om het zelf in te meten. Maar als je het lastig vindt of je bent er onzeker over, plan dan een inmeting in met 100% pasgarantie. Dan ben je er zeker van dat onze monteur het perfect inmeet.

Meer dan 100 jaar ervaring

GLAZZ® bestaat al meer dan 100 jaar. Het glas wordt in onze eigen fabriek geproduceerd en je koopt jouw glas op maat dus bij de bron. Door onze ervaring weten we ook perfect hoe glas geplaatst moet worden, maar ook hoe jij dit duurzame product het beste schoonmaakt.

Zoek jij in Den Haag een glashandel?

Als je in Den Haag op zoek bent naar glas op maat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk het volledig assortiment en laat je inspireren. We meten het gratis voor je in en als je het glas bij ons bestelt kun je het ook door ons laten plaatsen. Bestel je glas op maat op onze de website of vraag een offerte aan.

Er bevinden zich geen artikelen in deze categorie.