Glashandel Amsterdam

Je bent in Amsterdam op zoek naar een betrouwbare glashandel of glaszetter. Omdat je glas op maat nodig hebt ben je via de zoekmachine bij ons terecht gekomen. Laat ons je vertellen waarom je jouw maatwerk glas bij ons besteld. 

GLAZZ® is specialist in glas op maat oplossingen. Bij ons bestel je jouw glas rechtstreeks van de fabrikant. Daardoor zijn onze glasplaten niet alleen scherp geprijsd, maar wordt jouw maatwerk glasplaat supersnel geleverd.

Glas op maat laten snijden

Je bestelt bij GLAZZ® een glasplaat waarvoor jij het nodig hebt. Denk hierbij aan een glas voor de keuken, voor de douche voor één of meerdere deuren. Geen vraagstuk is voor ons té gek. Doordat we uitsluitend maatwerk leveren ben je er zeker van dat het glas op de goede afmeting wordt gesneden. 

Ben je er toch niet helemaal zeker van wat de afmetingen moeten zijn? Kies dan voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie! Eén van onze monteurs uit de omgeving van Amsterdam maakt dan een afspraak met je voor een inmeting. Je weet dan zeker dat je glas bestelt met de juiste afmeting.

Meer dan 100 jaar ervaring

We bestaan inmiddels langer dan 100 jaar. Daarom durven we best te zeggen dat we verstand van glas hebben. Omdat je rechtstreeks bij ons besteld, heb je direct contact met de mensen die jouw glas produceren. Wil je dus weten hoe je het glas moet plaatsen of hoe je het glas het beste kunt schoonmaken? Dan zijn wij jouw aanspreekpunt.

We helpen je ook met de montage, mocht je daar niet helemaal uit komen. Heb je glas op maat besteld voor de badkamer, de keuken of waar ook in huis? Maar wil je de montage uitbesteden? We helpen je graag als je onze montageservice nodig hebt.

Ben je er toch niet helemaal zeker van welk glas je moet kiezen? Bestel dan een gratis proefmonster en krijg een idee hoe jouw glas product er uit komt te zien. Dat geeft je toch even net die extra zekerheid voordat je gaat bestellen.

In Amsterdam op zoek naar een glashandel?

GLAZZ® is dé glashandel die je nodig hebt in Amsterdam. Kies voor de flexibiliteit en kennis van GLAZZ® en wij ontzorgen je waar jij dat nodig hebt. Je bent er bij ons helemaal zeker van dat je de juiste producten bestelt met de juiste afmetingen. Bekijk ons aanbod op de website en bij vragen, horen we het graag!