Foto's van het eindresultaat

Onze klanten creëren vaak hele simpele en vernieuwende ideeën om glas op een mooie manier terug te laten komen in het interieur. Wij horen regelmatig dat het er prachtig uitziet maar dit willen we natuurlijk ook graag zien! Daarnaast vinden wij het leuk om met uw foto anderen te inspireren. Op deze pagina kunt u uw foto's uploaden van uw GLAZZproduct. Uw foto's voegen we graag toe aan onze inspiratiepagina's.

GLAZZcleaner t.w.v. €9,95 Cadeau

Als u de moeite neemt om een mooie foto van uw glazen product te maken, sturen wij u graag een GLAZZcleaner t.w.v. €9,95 toe. 

Formaat, kwaliteit en positie

Wij ontvangen graag minimaal twee foto's met een formaat van minimaal 1.024x768 pixels of groter dan 1 MB. De foto's ontvangen wij het liefst in een liggende positie (ook bij deuren en badkamers).

Voorwaarden

Glazz.nl behoudt zich het recht om uw foto's anoniem te gebruiken voor de site www.glazz.nl of haar social mediakanalen. Deze actie is eenmalig per adres.

Via het onderstaande formuiler kunt u uw gegevens achterlaten en de foto sturen. U mag de foto's ook naar info@glazz.nl sturen onder vermelding van uw naam en adres.


@