Respons tijdens de (bouwvak)vakantie

Tijdens de bouwvakperiode is GLAZZ® gewoon bereikbaar. In week 31, 32 en 33 wordt er geen glas bewerkt.

Overzicht veel gestelde vragen

Alle offertes die voor 12 juli akkoord zijn, kunnen nog voor de bouwvak in productie worden genomen. De producten worden uiterlijk 26 juli geleverd.

Alle inmeetopdrachten die voor 5 juli zijn besteld proberen wij zo spoedig mogelijk in te plannen zodat deze voor 10 juli zijn ingemeten. Alle inmeetopdrachten die voor 10 juli worden ingemeten, kunnen nog voor 27 juli worden geleverd mits de offerte die daarna volgt voor 12 juli akkoord is. 

Tijdens de bouwvak vakantie is de helpdesk bereikbaar tussen 8:30 - 12:00 en 13:00 -17:00 via mail info@glazz.nl en telefonisch 085-8884114 

De proefmonsters worden elke werkdag verstuurd. Houd rekening met een levertijd van 2-3 werkdagen.

Ook tijdens de bouwvak kunt u gewoon gebruik maken van onze inmeetservice. Tijdens deze periode kan de responstijd langer zijn. Het kan zijn dat onze monteur bij u uit de regio net op vakantie is. In dat geval doen wij ons best om een andere monteur bereid te vinden om iets verder te rijden. Mocht dit niet lukken dan wordt uw afspraak ingepland zodra een monteur bij u uit de regio beschikbaar is.

Ook tijdens de bouwvak zijn een aantal monteurs van ons bereikbaar. Het kan zijn dat onze monteur bij u uit de regio net op vakantie is. In dat geval doen wij ons best om een andere monteur bereid te vinden om iets verder te rijden. Mocht dit niet lukken dan wordt uw afspraak ingepland zodra een monteur bij u uit de regio beschikbaar is. Na de vakantie verwachten wij extra drukte voor de montagediensten. Hierdoor kan de responstijd iets langer zijn dan normaal.

Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons uw offerte. Mocht u vragen hebben dan staan wij u graag per mail of telefoon te woord.

Vanaf maandag 19 augustus start de productie weer en worden alle orders die tijdens de productiestop (in week 31,32 en 33) zijn besteld, ingepland.  

Heeft u een order (met glas) geplaatst tussen 26 juli en 19 augustus, dan krijgt u de afleverbevestiging rond 20 en 21 augustus.