Zon, zwembad en windscherm

 

Franeker, 26 mei 2015 - Met een beetje zon, een zwembad en een glazen windscherm hoeft u deze zomer niet meer op vakantie. Dus geen zon, zee en strand, maar gewoon lekker in thuisblijven in Nederland!

 

Glazz.nl en Appeltern

Creëer het ultieme vakantiegevoel in uw eigen achtertuin met een prachtig zwembad en een glazen windscherm. Heerlijk uit de wind, dobberen in uw privé zwembad. Dat is wat de ontwerper van de sfeertuin "Zwembad Tuin" in de Tuinen van Appeltern voor ogen moet hebben gehad. 

Onlangs is deze sfeertuin in de Tuinen van Appeltern van een glazen windscherm van Glazz.nl voorzien. Het windscherm past perfect in het moderne en sfeervolle ontwerp, waarin een mooie samenspel van hout, steen, water, rvs, glas en groen is gerealiseerd. Vanuit het zwembad is er uitzicht op het omliggende polderlandschap.

 

Glazen windschermen

Een windscherm van glas in uw tuin biedt meerdere voordelen. U kunt blijven genieten van het uitzicht, terwijl u heerlijk in de luwte van de zon geniet. Maar naast praktisch is een glazen windscherm ook een echt stukje design voor in uw tuin. Een glazen windscherm, dé finishing touch van uw eigen tuinontwerp.

Het glas is te leveren in helder blank glas, maar ook in satijnglas (melkglas) en brons en grijs getint glas. Zo passen de glazen windschermen in ieder tuinontwerp. De staanders zijn gemaakt van hoogwaardig rvs en zijn ook geschikt voor locatie waar het erg hard kan waaien.

 

Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is hét tuininspiratie park van Nederland. Je vindt er interessantie informatie over tuinaanleg en tuinderonderhoud. Uiteraard vindt je er ook alle trends op gebied van tuin. Een dagje Tuinen van Appeltern is echt een gezellig dagje uit. De Tuinen zijn van 1 maart tot en met 29 november ieder dag geopend, ook op zon- en feestdagen. Lees hier alles over de openingstijden van de Tuinen van Appeltern.