Yumble

Franeker, 23 maart 2015 - Voor Yumble Roermond heeft Glazz.nl glazen toilethokjes en glazen toegangsdeuren geleverd. De toiletruimtes van Yumble zijn nu net zo innovatief als hun attracties. 

 

Toilethokjes van glas

In openbare ruimtes zijn glazen toiletcabines een duurzame en hygiënische oplossing. Het glas is eenvoudig schoon te maken doordat vuil niet kan hechten aan het gladde oppervlak. Maar naast de praktische eigenschappen van glas is het misschien nog wel belangrijker dat het een mooi luxe uitstraling heeft. 

Uniek ontwerp toiletcabines

Bij Yumble is er voor gekozen om in de damestoiletten de cabines te maken van wit geëmailleerd en gelamineerd veiligheidsglas. Dit zorgt voor een mooi contrast met de fuchsia rose muren en vloer. In de herentoiletten hebben de glazen wanden dezelfde blauwe kleur als de rest van de ruimte. Maar er is meer mogelijk. Zo kunnen we de toiletruimtes voorzien van geprint glas waardoor de ruimte van een uniek thema wordt voorzien. Naast printen op glas is het ook mogelijk om bij een grote oplage gebruik te maken van een zeefdruk. 

Yumble

Yumble is een nieuw attractiepark in Roermond. Nieuw omdat het net is geopend, nieuw omdat het een geheel ander soort attractiepark is dan dat we gewend zijn. Bij Yumble tref je geen achtbaan aan zoals in ieder ander attractiepark. Video Mapping, Augmented Reality en 4D, dat zijn de technieken waarmee Yumble u vermaakt. Yumble is gevestigd naast het Designer Outlet Roermond. Alle attracties zijn indoor én wachttijden kent Yumble niet!

Ook een toiletruimte van glas?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de glazen toilethokjes van GLAZZ®? Neem dan vrijblijvend contact op met Glazz.nl door te bellen naar 0517 380 911 of stuur een e-mail (met eventueel ontwerp) naar info@glazz.nl.

Een glazen toiletcabine is hygiënisch, duurzaam en altijd uniek qua ontwerp!