Winnaar Installatie Vakbeurs

Winnaar Installatie Vakbeurs

 

Franeker, 24 september 2014 - Tijdens de Installatie Vakbeurs konden de bezoekers op de stand van Glazz.nl het gewicht raden naar het gewicht van een glasbrok. Hiermee was een dinercheque t.w.v. € 150,00 te winnen.

 

Eetsmakelijk!

Dhr. Muller van Thermo Actief Benelux zat met 13,42 kg het dichtst bij het gewicht van 13,317 kg. Dhr. Muller kan nu met zijn nationale dinercheque t.w.v. € 150,00 heerlijk uiteten!

Installatie Vakbeurs 2014

Glazz.nl was aanwezig op de Installatie Vakbeurs 2014. Tijdens deze beurs lieten wij de installatiebranche kennis maken met de mogelijkheden van glas. Zo toonden wij onze glazen douchedeuren met verschillende soorten beslag. En lieten wij zien hoe eenvoudig een badkamer kan worden gerenoveerd met wanden van glas. Maar de meeste interesse was er voor de glazen bekleding voor inbouwreservoirs

Achterwand van glas voor inbouwreservoirs

Nieuw op de Installatie Vakbeurs was onze glazen bekleding voor inbouwreservoirs. Op de beurs hebben we de voordelen van glas achter het toilet laten zien. En hier werd positief op gereageerd! Het is namelijk niet meer nodig om een frame om het inbouwreservoir te maken. Dus geen timmerwerk meer! En ook tegelen en voegen wordt overbodig. Het glas wordt rechtstreeks op het inbouwreservoir bevestigd. Zo duurt het plaatsen of renoveren van een inbouwreservoir maar één dagdeel. Het glas wordt op maat geleverd en is gemaakt van 100% veiligheidsglas. Door het ontbreken van voegjes is glas bovendien makkelijk schoon te maken en dus super hygiënisch!

 

De eerste aanvragen voor glas voor om het inbouwreservoir hebben wij dan ook al mogen ontvangen. Ook geïnteresseerd in glas voor het inbouwreservoir? Neem dan nu contact op! Stuur een mail naar info@glazz.nl of bel naar 0517 380 911.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dhr. Muller van Thermo Actief Benelux heeft gewonnen! Gefelicteerd, wij wensen u een fijn diner toe!