Winnaar Bouw Compleet 2014

Winnaar Bouw Compleet 2014

 

Franeker, 17 oktober 2014 - Tijdens de Bouw Compleet 2014 konden de bezoekers op de stand van Glazz.nl het gewicht raden naar het gewicht van een glasbrok. Hiermee was een dinercheque t.w.v. € 75,00 te winnen.

 

Bon Appetit!

Dhr. van Blanken van Timmer en Klussenbedrijf Van Blanken zat met 9,75 kg het dichtst bij het gewicht van 9,712 kg. Dhr. van Blanken kan nu met zijn nationale dinercheque t.w.v. € 75,00 heerlijk uiteten!

Bouw Compleet 2014

Glazz.nl was aanwezig op de Bouw Compleet 2014. Tijdens deze beurs lieten wij de bouwbranche kennis maken met de mogelijkheden van glas. Zo toonden wij onze glazen schuifdeuren met verschillende soorten beslag. En lieten wij zien hoe eenvoudig een badkamer kan worden gerenoveerd met wanden van glas. Maar de meeste interesse was er voor de glazen bekleding voor inbouwreservoirs

Achterwand van glas voor inbouwreservoirs

Op onze stand was de glazen bekleding voor inbouwreservoirs een publiekstrekker. Op de beurs hebben we de voordelen van glas achter het toilet laten zien. En hier werd positief op gereageerd! Het is namelijk niet meer nodig om een frame om het inbouwreservoir te maken. Dus geen timmerwerk meer! En ook tegelen en voegen wordt overbodig. Het glas wordt rechtstreeks op het inbouwreservoir bevestigd. Zo duurt het plaatsen of renoveren van een inbouwreservoir maar één dagdeel. Het glas wordt op maat geleverd en is gemaakt van 100% veiligheidsglas. Door het ontbreken van voegjes is glas bovendien makkelijk schoon te maken en dus super hygiënisch!

 

De eerste aanvragen hebben wij dan ook al mogen ontvangen. Ook geïnteresseerd in de producten van Glazz.nl? Neem dan nu contact op! Stuur een mail naar info@glazz.nl of bel naar 0517 380 911.

 

 

 

 

 

 

Dhr. van Blanken van Timmer en Klussenbedrijf Van Blanken heeft gewonnen! Gefelicteerd, wij wensen u een fijn diner toe!