Training De Vakman

De Vakman en Glazz.nl gaan de samenwerking aan

 

Franeker, 1 maart 2013 - Afgelopen vrijdag 1 maart hebben 15 Vakmannen in Franeker een training gevolgd bij Glazz.nl. GLAZZ® levert complete glazen producten voor in en om het huis. Door de samenwerking met De Vakman kan de klant kiezen voor zekerheid: inmeten en/of montage door De Vakman.

 

Samenwerking biedt garanties

GLAZZ® heeft de samenwerking met De Vakman gezocht om een landelijke dekking van gekwalificeerde monteurs te realiseren. Waar u ook woont, er is altijd een Vakman in de buurt die uw GLAZZproduct kan inmeten en installeren. Zo leveren we écht maatwerk. Wanneer u het via glazz.nl bestelde product laat inmeten door De Vakman, wordt er bovendien een pasgarantie geleverd. Bijkomend voordeel, De Vakman rekent geen voorrijkosten.

 

De eigenschappen van glas

Werken met glas is helder: het past of het past niet. Daarom is goed inmeten erg belangrijk. Tijdens de trainingsdag hebben de vakmannen instructies over het inmeten van de diverse glasproducten gekregen. Ook het afmonteren van glazen producten vraagt speciale vaardigheden. Glas kan tegen een stootje, maar vraagt wel extra aandacht. Tijdens een oefensessie hebben de vakmannen het afmonteren van de verschillende GLAZZproducten met succes uitgeprobeerd. Klanten zijn hierdoor verzekerd van een vakkundige montage.